Verschillende budgetten, ongekende mogelijkheden. Samen met &C hebben hebben we samengewerkt voor jou als interieurliefhebber uit Nederland. De bekende interieurstylist Souraya is met vaste budgetten gaan woonwinkelen in onze 55 woonwinkels. En… jawel ze is verrassend goed geslaagd. Er is echt meer mogelijk dan je denkt, hoor!

Huisje-boompje-hoofdpijn

 

Stel je voor: je hebt je droomhuis gekocht en gaat dat nu naar eigen smaak inrichten. Of je gaat samenwonen en zoekt met je partner een nieuwe inrichting uit. Maar dan komen de vele keuzes, kleuren, stijlen én prijskaartjes. Van een rondje Insta met alle picture perfect interieurs krijg je spontaan hoofdpijn. Niet nodig: &C slaat de handen ineen met Woonmall Alexandrium voor inspiratie.

Copy-paste-klaar

Samen met Woonmall Alexandrium en interieurstylist Souraya (@bintihome) gingen we aan de slag met drie budgetten en drie moods. Kies je budget: € 5.000, € 10.000 of € 15.000 en laat je inspireren door een van de moods: Royal Nomad, Urban Seventies of Jungle Chic.

 

Bekijk hier de afleveringen:
Aflevering 1 – Zo blijf je onder de € 5.000,-
Aflevering 2 – Wat zou jij doen met € 10.000,- ?
Aflevering 3 – Geloof jij dat dit mogelijk is met ?

Woonmall Alexandrium

Zelf extra inspiratie opdoen? Dat kan natuurlijk ook. De 55 winkels van Woonmall Alexandrium, de een nog leuker dan de ander, geven advies, tips en inspiratie in hun webshops en op social media. Zoek hier op de website naar de desbetreffende winkel en ontdek het leukste interieur.