Axel van der Pol – Woning Kwinstheul

Wie ben ik en welke opleiding heb je gedaan?
Mijn naam is Axel van der Pol, afgestudeerd aan het Hout- en Meubilerings college te Rotterdam.

Wat heb ik ontworpen?
Het ontwerp wat ik zal presenteren is een woning te Kwinstheul. Hiervoor moest er een totaal renovatie advies komen . Het ontwerp bevat een entree hal, woonkamer en eetkamer.

Wat maakt mijn ontwerp uniek?
Het ontwerp dat ik heb ontworpen is voor een particulieren zelfstaanden man. Hiervoor heb ik volledig naar zijn wensen en eisen mogen luisteren. Hierdoor is het ontwerp warm en verwelkomend maar ook mannelijk en stoer. Dit project zal aan het eind van het jaar gerealiseerd zijn en opgeleverd aan de klant. Ik mocht echte stappen zetten naar een realistisch interieur ontwerp.

Hoe ben ik op het idee gekomen voor dit ontwerp?
Het idee kwam voort uit de echte wensen van de klant. Door de vragen echt te hebben gesteld aan de klant ben ik goed te weten gekomen waar hij naar opzoek wast en welke punten ik uit moest werken in het ontwerp.

Waarom moeten mensen juist op mij stemmen?
Het ontwerp is realistisch, doordacht en aantrekkelijk voor meerdere doelgroepen. Hiermee denk ik dat ik niet alleen mijn klant hebben kunnen overtuigen maar daarnaast ook tallen andere mensen die opzoek zijn naar inspiratie voor hun interieur.

Wat ga ik met de prijs doen als ik win?
Ik zal het geld besteden aan een oculus quest 2, een VR bril waarmee ik toekomstige projecten zo realistisch kan overbrengen naar de klant.