Kaylee van den Houten – De Kapel Rotterdam

Wie ben je welke opleiding / specialisatie heb je gedaan?
Ik ben Kaylee van den Houten en ik heb de opleiding interieuradviseur gevolgd aan het Hout- en meubileringscollege in Rotterdam

Wat heb je ontworpen?
Ik heb de gehele inrichting van een renovatie appartement ontworpen. Een pand dat vroeger een meisjes lyceum is geweest, hierin komen nu een aantal appartementen.

Wat maakt jouw ontwerp uniek?
Het is een hoge en bijzondere ruimte, maar toch is er een warme sfeer gecreëerd. Daarnaast zijn er verschillende soorten stijlen verwerkt in het interieur. Het is een modern, warm interieur met een vleugje vintage en botanisch.

Hoe ben je op het idee gekomen voor het ontwerp? 
Ik ben op dit idee gekomen omdat ik voor mijn eind project een bijzondere ruimte wilde inrichten. Tijdens de zoektocht naar een ruimte, kwam ik het project De Kapel tegen in Rotterdam. Het sprak mij eigenlijk gelijk aan en ik had gelijk zin om de ruimte in te richten.

Waarom moeten mensen juist op jou stemmen?
Het lijkt mij leuk als mensen op mij willen stemmen omdat ze het een mooie inrichting vinden of juist de visualisaties of de animatie leuk vinden!

Wat ga je met de prijs doen als je wint?
Ik ben er al heel blij mee dat ik genomineerd ben hiervoor! Maar als ik de prijs win, dan zou ik dat graag willen investeren in mijn vervolg studie en daarnaast een eigen bedrijf mee willen opzetten.