Morris Visser – The Perfect Vinyl

Wie ben je welke opleiding / specialisatie heb je gedaan?
Ik ben Morris Visser, en ik volg de BOL niveau 4 opleiding ondernemend meubel/ scheepsinterieurbouw aan het Hout- en meubileringscollege in Rotterdam

Wat heb je ontworpen?
Voor het derde leerjaar was de opdracht een meubel te ontwerpen die moest voldoen aan een aantal complexe eisen. Qua ideeën en ontwerpen was je voor de rest helemaal vrij. Ik heb een vinylmeubel ontworpen. Met daarin een roldeur, en heb de binnenzijden volledig gefineerd.

Wat maakt jouw ontwerp uniek?
Mijn ontwerp is uniek omdat het meubel er aan de buitenkant simpel maar elegant uitziet , maar zodra je de deur open schuift drijf je helemaal weg…. Tevens is het hoogwaardig afgewerkt en heb ik een mooie variatie van materialen gemaakt.

Hoe ben je op het idee gekomen voor het ontwerp?
Ik vind vinyl platen erg gaaf, Dit is voor mij het ultieme gevoel van muziek luisteren. En hou ook van vintage meubels dus, na een aantal schetsen ben ik hier opgekomen.

Waarom moeten mensen juist op jou stemmen?
Het zou leuk zijn als mensen op mij zouden stemmen omdat ze mijn project mooi en goed vinden! Dat geeft mij erkenning in mijn beroep. En motiveert mij om meer van zulke bijzondere projecten te maken.

Wat ga je met de prijs doen als je wint?
Allereerst ben ik al heel trots dat ik genomineerd ben hiervoor! Stel ik zou winnen dan zou ik het geld gebruiken voor mijn meesterstuk volgend jaar.