Stem op jouw favoriete young designer

De studenten van het HMC hout- en meubileringscollege hebben dit jaar weer ontzettend hun best gedaan op hun afstudeerprojecten. De ondernemers van Woonmall Alexandrium hebben verschillende projecten van jonge meubelontwerpers en interieurstylisten genomineerd.

Deze staan opgesteld in het atrium van de Woonmall en daar mag op gestemd worden. De projecten zijn verdeeld in 3 categorieën; Meubel- en interieurontwerpen en de categorie Nieuw begin (herscholingstrajecten fateuils).

Dit is allemaal te bezichtigen in het atrium, waar je ook meteen kunt stemmen.
Stemmen kan ook online:

          

 

 

Timon Molenaar
Side table

Een side table met een speels design de strakke vormen in het blad en de zijden en een golflijn in de lade fronten.

 

 

Ward Visser
Organisch Bureau

Het meubel is gemaakt van inlands essen hout met een met ‘leer’ ingelegd blad. Het ‘leer’ is gemaakt van mango’s (Fruit Leather Rotterdam) om het meubel duurzaam te houden.

 

 

Pieter de Rijke
three player chess

Als eindwerk stuk wilde ik een schaaktafel maken. Dat was het eerste waar ik aan dacht. Alleen wilde ik de tafel niet vierkant maken, want dat was uitdagend genoeg.

 

 

Jop van Weelden
The Green Forest

Mijn Meubel is een echt design meubel. dit komt voor door de strakke lijnen en de limoen groene kleur.

 

 

Jerke Sijbrandij
Canadese kano, Prospector 16

Met trots presenteer ik hier mijn prospector 16, een ceder-strip kano klaar om mee op reis te gaan.

 

 

Morris Visser
The sound of war

Het unieke aan mijn meubel is voor mij persoonlijk de combinatie van mijn drie passies, houtbewerking, muziek en een stukje geschiedenis.

 

 

Alyssa Haaring
Van een wijnhuis tot een B&B woning

Mijn project is een oud wijnhuis in Spanje dat is gerenoveerd tot een B&B woning. Waar de authentieke elementen van het wijnhuis nog zichtbaar zijn.

 

 

Mira Dullaard
Nieuwbouwwoning Waddinxveen

In de woning komt een jong stel te wonen. Ze wilden graag een warm, gezellig interieur in de industriële stijl dat op een rustige manier doorgevoerd moest worden.

 

 

Isa Heijne den Bak
Boutique hotel

Mijn ontwerp is uniek, omdat ik een hedendaags interieur heb ontworpen, zonder dat de eigen en historische sfeer van het pand verloren is gegaan.

 

 

Loeka Smit
Project molen

Ik reed langs de molen. Daar stond een groot bord met te koop en toen ben ik op internet gaan spitten en heb ik het gevonden.

 

 

Mandy van Zadelhoff
Cocktailbar GIN GIN

Voor mijn eindproject heb ik gekozen voor een cocktailbar omdat het mij een leuke uitdaging leek. Het ontwerp is voor een horecagelegenheid in Utrecht.

 

 

Mandy Warnders
Penthouse in New York

Het ontwerp is gemaakt voor de woonkamer, keuken en slaapkamer van een Penthouse in New York. Het interieur onderscheidt zich van andere stijlen door de luxe uitstraling en sfeer.

 

 

Wilma Hertog
RE-CYCLED

De gehele bekleding en siernagels zijn hergebruikt! Een oud model stoel krijgt een modern jasje.