Accepteer marketing cookies om deze content te zien.

Accepteer marketing cookies

Brasserie Balans

Brasserie Balans is al sinds 1996 een begrip in Woonmall Alexandrium. Centraal gevestigd op de begane grond kan jij hier heerlijk bijkomen van het winkelen onder het genot van een hapje en een drankje. Met meer dan 200 zitplaatsen op het terras is er altijd wel een plekje voor je vrij!

Voor de lekkere trek

Bij Brasserie Balans serveren ze genoeg voor de lekkere trek. Zo vind je bijvoorbeeld diverse keuze aan gebak en lekkere snacks. Een echte aanrader is het heerlijke broodje carpaccio en ook voor de huisgemaakte hamburger ontvangen zij je graag op het terras.

Neem de tijd voor een uitgebreide lunch

Ook voor een lekkere lunch en warme menu’s zit je hier helemaal goed. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een lekker satémenu of heerlijke hamburgers, maar ook vers gebakken broodjes met ambachtelijke kroketten, geitenkaas of carpaccio.

Kom ontspannen bij Brasserie Balans in Rotterdam

Wil jij even helemaal ontspannen? Dan zit jij bij de favoriete brasserie van Rotterdam helemaal goed! Op het ruime terras op de begane grond kan je altijd wel een tafeltje vinden om even lekker tot rust te komen. Ook toe aan een welverdiende break? Breng dan snel een bezoekje aan Brasserie Balans of bezoek één van onze andere horecagelegenheden!

Brasserie Balans

Woonmall Alexandrium
Watermanweg 45
3067 GA Rotterdam
010-220 38 83

Bezoek de website