Accepteer marketing cookies om deze content te zien.

Accepteer marketing cookies

Cool ‘n Cold

Even een pauze tijdens het winkelen? Neem dan plaats op het gezellige terras van Cool ’n Cold. Bij de beste ijssalon van Rotterdam vindt u niet alleen het lekkerste ijs van Rotterdam, maar kunt u ook terecht voor een hapje eten en iets te drinken, zowel aan tafel als voor onderweg. Hongerig geworden? Kom dan snel een keer langs!

De beste ijssalon van Rotterdam

Cool ’n Cold is al jaren de favoriete ijssalon van Rotterdam. Met ruim 24 smaken ijs heeft u genoeg keuze. Witte chocolade, stroopwafel, snickers of appeltaartijs, niet is te gek. De enthousiaste medewerkers maken van elk ijsje een feest en toveren elke keer weer een glimlach op uw gezicht.

Een uitgebreide kaart

Zijn 24 verschillende smaken ijs voor u nog niet genoeg? Niet getreurd! Bij Cool ’n Cold vindt u ook de lekkerste belegde broodjes, hamburgers, drankjes en snacks. Neem plaats aan één van de tafeltjes of neem uw broodje mee voor tijdens het winkelen. Uw dagje winkelen is niet compleet zonder een ijskoude versnapering van de beste ijssalon in Rotterdam!

Cool ’n Cold in Woonmall Alexandrium

De lekkerste ijsjes en snacks vindt u op de begane grond van Woonmall Alexandrium. Al jaren lang is Cool ‘n Cold één van de favoriete horecagelegenheden in Woonmall Alexandrium. Met een uitgebreide kaart, gezellige medewerkers en regelmatig leuke acties zit u hier altijd goed!

Vergeet na uw lunchpauze niet om onze vele woonwinkels te ontdekken en uitgebreid inspiratie op te doen tussen de meest unieke collecties. Of u nu op zoek bent naar een industrieel, modern of klassiek interieur, u vindt alles voor uw interieur. Dankzij de wisselende collecties is geen dag hetzelfde bij Woonmall Alexandrium. Bent u ook toe aan een frisse wind door uw interieur? Kom dan een keer langs bij Woonmall Alexandrium en laat u verrassen. Tot snel!

Cool ‘n Cold

Woonmall Alexandrium
Watermanweg 53
3067 GA Rotterdam
06 16076902