DE WOONMALL viert feest! 25 jarig jubileum

En daarom vieren wij de periode van 3 oktober t/m 7 november feest. Ieder weekend is er van alles te beleven. Je kunt mee doen aan toffe winacties zoals het Jubileum Rad of de Jubileum Loterij. Er zijn Q&A stylingsessies met Souraya Hassan en Marijke Schipper. Ook de kinderen worden niet vergeten, voor hen is er een leuke Sprookjes Parade. Dit alles is te vinden in en rondom onze Inspiratie Studio in het Atrium, ter hoogte van Josefine Flower Lunch Lifestyle.

Kom genieten van lekker eten bij de foodbars en geniet tijdens het woonwinkelen van live DJ muziek. Hieronder vind je de Jubileum agenda met data en tijden.

ZONDAG 24 OKTOBER

Deze zondag vind er een leuke Q&A met styliste Souraya Hassan plaats. De kleintjes kunnen hun plezier op doen tijdens de Sprookjes Parade. Maak kans op mooie prijzen – zoals bijvoorbeeld een wooncheque t.w.v. €250,- tijdens het Jubileum Rad of trek een lootje voor de Jubileum Loterij en geniet van heerlijk eten bij de foodbars.

Hele dag
Jubileum Rad – Foodbars – Live DJ muziek – Sprookjes Parade

14:00 – 16:30
Q&A Stylingsessie met Souraya Hassan

15:30
Jubileum Loterij trekking

ZONDAG 31 OKTOBER

Deze zondag vind er een leuke Q&A met styliste Marijke Schipper plaats. Maak kans op mooie prijzen – zoals bijvoorbeeld een wooncheque t.w.v. €250,- tijdens het Jubileum Rad of trek een lootje voor de Jubileum Loterij en geniet van heerlijk eten bij de foodbars.

Hele dag
Jubileum Rad – Foodbars – Live DJ muziek

14:00 – 16:30
Q&A Stylingsessie met Marijke Schipper

15:30
Jubileum Loterij trekking

ZONDAG 7 NOVEMBER

Wij sluiten onze Jubileum maand af met een Q&A met styliste Souraya Hassan plaats. Daarnaast maak je kans op mooie prijzen – zoals bijvoorbeeld een wooncheque t.w.v. €250,- tijdens het Jubileum Rad of trek een lootje voor de Jubileum Loterij en geniet van heerlijk eten bij de foodbars.

Hele dag
Jubileum Rad – Foodbars – Live DJ muziek

14:00 – 16:30
Q&A Stylingsessie met Souraya Hassan

15:30
Jubileum Loterij trekking