Gordijnen

Zoek je naar gordijnen die perfect bij jouw woon- of slaapkamer passen? Met de goede maat, kleur en in een materiaal dat jouw huis doet opleven? Kom dan naar Woonmall Alexandrium en ontdek de vele mogelijkheden voor gordijnstoffen en raamdecoratie. Meerdere winkels zijn voorzien van de prachtigste gordijnstoffen, vakkundige medewerkers en sfeervolle interieurideeën.

Op maat gemaakt of kant-en-klaar

Wanneer je door de winkels loopt zul je zien hoeveel verschillende kleuren en soorten gordijnen er zijn. Onze medewerkers laten je graag zien welke materialen er beschikbaar zijn. Zoek je lichtdoorlatende gordijnen of juist verduisterend? Sfeervolle vitrage of knusse overgordijnen? Zoek gordijnen uit die kant-en-klaar zijn om zo mee te nemen en zelf op te hangen, of snuffel tussen de verschillende stoffen en vraag advies om gordijnen op maat te laten maken. De mooiste stoffen van bekende merken en ervaren producenten worden verkocht om jou de beste keuze te bieden. Zo vind je de perfecte gordijnen voor jouw huis!

Sfeervol uitje Woonmall Alexandrium

Een dagje naar Woonmall Alexandrium is een sfeervol uitje. De 55 woonwinkels bieden je alles wat je maar kunt bedenken voor in je huis en interieur. De showrooms en interieurexperts inspireren je om jouw ideale sfeer te creëren in je woning. Van badkamer tot slaapkamer, van raam tot vloer; je kijkt je ogen uit naar alle mogelijkheden om je interieur te perfectioneren. Eet tussendoor een hapje en drink wat in één van de horecagelegenheden en keer met een voldaan gevoel terug naar huis.