Shutters

Mooie shutters van goede kwaliteit, die de zon buiten je huis houden en je ramen stijlvol bekleden vind je bij Woonmall Alexandrium. Zoek je naar shutters die je stijl en privacy bieden, dan zit je goed bij één van de winkels voor raambekleding.

Voor elke kamer en elke stijl

Shutters zijn praktisch inzetbaar in elke woning en elke kamer van je huis. Voor verduistering op de slaapkamer, zonnewering in de keuken, voor decoratie en privacy in de woonkamer. Op elk moment van de dag wil je ontspannen kunnen leven in je huis en daar spelen shutters mooi op in. De verstelbare lamellen van de houten raamdecoratie houden nieuwsgierige blikken en fel zonlicht buiten. Ook bieden de houten designs een mooie toevoeging aan je interieur. De verschillende beits- en lakkleuren maken dat je genoeg keus hebt om de shutters te laten passen bij jouw interieur en de betreffende kamer. Kies bewust voor milieuvriendelijk hout, laat shutters op maat maken of kies kant-en-klare standaard shutters voor de standaard afmetingen.

Advies op maat

De medewerkers in de winkels van Woonmall Alexandrium kunnen je alles vertellen over de gemakken van shutters. Ook helpen ze je uit de brand bij de meest afwijkende raamvormen. Rond, schuin, vierkant, af- of toenemend of een ‘normale’ afmeting: vrees niet. Voor elk raam zijn er gepaste, unieke, stijlvolle en praktische shutters. Kom langs bij een winkel en laat je inspireren, of maak een afspraak voor een deskundig advies.