Vouwgordijnen

Zoek je sfeervolle raambekleding die zowel decoratief is als praktisch? Vouwgordijnen bieden privacy en weren de felle zon, maar zien er ook nog eens prachtig uit. Deze raambekleding voegt echt sfeer toe aan je interieur, omdat het in vele soorten en maten beschikbaar is. Verschillende winkels bij Woonmall Alexandrium bieden vouwgordijnen aan.

Persoonlijk accent

Winkels als Roobol, De Gier, Woninginrichting-Aanhuis en Pretty Windows bieden een grote collectie aan raamdecoratie. De vouwgordijnen zijn zo bijzonder sfeervol omdat ze samen te stellen zijn in de uitvoering die helemaal bij jou past. Vouwgordijnen kunnen mét en zonder baleinen worden geleverd, je kunt zelf kiezen uit stoffen, kleuren, materialen en transparantie. Maak een persoonlijke afspraak met een medewerker in de winkel (via de website van de winkel of telefonisch) of loop binnen bij een winkel in Woonmall Alexandrium voor professioneel advies.

De beste service en kwaliteit

De verschillende winkels bij Woonmall Alexandrium zijn zeven dagen per week open en de medewerkers staan helemaal voor je klaar. Voor vouwgordijnen kun je bij de medewerkers informatie inwinnen. Vakmensen komen de maten bij je thuis opmeten en nadat je de keuze hebt gemaakt voor de optimale raamdecoratie worden ze bij je thuis geleverd en gemonteerd.

Woonmall Alexandrium: dat loont!

Een dagje uit naar Woonmall Alexandrium is niet alleen gezellig en inspirerend. De aankopen die je doet in de verschillende winkels bieden je jarenlang woonplezier. Van de goedkopere huismerken en standaardmaten tot exclusief design en op maat gemaakte meubels; hier vind je alles voor jouw thuis.