Woontrends Voorjaar 2020

Het voorjaar prikkelt je woonwensen. Woonmall Alexandrium biedt je daarom inspiratie met vier nieuwe woontrends. Bijvoorbeeld Mellow Yellow, met retro looks en grafische patronen in de kleur geel ton-sur-ton gestyled. Wat dacht je van Paradise Birds? Hier ontdek je het botanische buitengevoel. Voorjaar, een bloemenweelde in lila en luxe voor in je slaapkamer, de trend Spring Flowers brengt romantiek helemaal terug. We ‘leven’ dit voorjaar in onze keuken; koken en samen zijn. De trend Woodwork brengt de kleur bruin, hout en staal samen. Kom nu in onze 55 woonwinkels de interieurtrends ontdekken. Woonmall Alexandrium Rotterdam, woontrends voor iedere interieurstijl.

 

Yellow Mellow

 

Een zomers en modern interieur met de trendkleur geel toon-op-toon toegepast. Ronde vormen en zachte materialen in meubelen nodigen uit om te loungen. Deze relaxte sfeer met een flexibele inrichting heeft een retro design look en grafische patronen brengen de balans.

Bekijk de video

Woodwork

 

De leefkeuken is waar we de meeste tijd doorbrengen: koken, eten, gezellig samen zijn. De trendkleur bruin staat centraal en wordt gecombineerd met stoere materialen zoals hout en staal. De modern-landelijke uitstraling is trendy en tijdloos.

Bekijk de video

Paradise Birds

 

Tropische bloemen, planten en dieren geven dit interieur het luxe buitengevoel. De grens tussen binnen en buiten vervaagd; je waant je in een luxe resort vol botanische accessoires. De comfortabele meubelen en gevlochten materialen verrijken de sfeer.

Bekijk de video

Spring Flowers

 

Een romantisch en nostalgische sfeer vol bloemenweelde doet het voorjaarsgevoel opbloeien. De nieuwe trendkleur lila verzacht de sfeer en de grote bloemenpatronen maken de slaapkamer weelderig en luxe.

Bekijk de video

Woontrends Voorjaar 2020