Accepteer marketing cookies om deze content te zien.

Accepteer marketing cookies

Beter Bed

Echt lekker slapen begint bij Beter Bed. Hier vind je niet alleen een bijzondere en uitgebreide collectie modellen en slaapsystemen voor zeer scherpe prijzen, maar krijg je ook antwoord op al jouw vragen en deskundig slaapadvies. Dankzij de jarenlange expertise op het gebied van bedden en slapen ben jij bij Beter Bed Rotterdam aan het juiste adres voor een heerlijk matras of een nieuw bed.

Een uitgebreide collectie

Bij Beter Bed vind je de nieuwste en mooiste collecties bedden, matrassen, boxsprings en nog vele andere slaapaccessoires. Het assortiment bestaat uit de nieuwste trends en innovatieve bedsystemen en modellen. Kies uit de verschillende materialen, maten en kleuren en stel zo jouw droomslaapkamer samen.

De beste prijs en service

Door de grote aantallen waarin Beter Bed inkopen doet profiteer jij van de laagste prijzen. Daarnaast wordt jouw nieuwe bed gratis thuisbezorgd en vanaf €250,- zelfs gratis in elkaar gezet!  Door onze lage prijzen houd jij geld over om jouw volledige slaapkamer in te richten of te restylen.

Naast de lage prijzen profiteer jij ook van uitstekende service en persoonlijk advies. Weet jij bijvoorbeeld nog niet waar jij nou precies naar op zoek bent? Vraag dan aan één van de deskundige medewerkers naar de mogelijkheden en laat je verrassen door een persoonlijk advies.

Heb jij een besluit genomen en het bed van jouw dromen gekocht? Dan krijg jij bij Beter Bed ook nog eens een uitgebreide garantie op al jouw nieuwe slaapmeubelen. Zo weet je zeker dat jij nog jaren van jouw slaapkamer kan genieten.

Beter Bed in Rotterdam

Je vindt Beter Bed Rotterdam op de begane grond van Woonmall Alexandrium. Ben jij toevallig in de omgeving en wil jij graag wat inspiratie opdoen op het gebied van slapen? Kom dan langs en laat je inspireren in de gigantische showroom!

Bij Woonmall Alexandrium vind je niet alleen de beste slaapkamermeubelen, maar ben jij ook aan het juiste adres voor alle andere meubelen voor bijvoorbeeld jouw slaapkamer of badkamer. Met meer dan 50 woonwinkels ben jij bij Woonmall Alexandrium aan het juiste adres voor een gezellig en vooral inspirerend dagje woonshoppen!

Beter Bed

Woonmall Alexandrium
Watermanweg 31
3067 GA Rotterdam
010-286 75 35

Bezoek de website