Bosch Bedding

Al jarenlang betaalbaar slaapcomfort bij Bosch Bedding

Ben jij op zoek naar een betaalbare en comfortabele boxspring? Dan ben jij bij Bosch Bedding in Rotterdam aan het juiste adres! De familie Bosch is al bijna 50 jaar actief in de beddenwereld. Door deze jarenlange ervaring en een eigen productielijn in Nederland kunnen zij de hoogste kwaliteit garanderen die perfect aansluit op jouw slaaphouding, en dat voor een gunstige prijs. Bezoek gauw de showroom op de eerste verdieping van Woonmall Alexandrium en laat je adviseren en inspireren!

Alles voor een goede nachtrust

In de ruime showroom van Bosch Bedden in Woonmall Alexandrium vind jij echt alles op het gebied van slapen. Van boxsprings tot (top)matrassen en van bedden tot beddengoed. Daarnaast heb je ook nog eens de keuze uit vele verschillende soorten boxsprings. Wat dacht je bijvoorbeeld van een tweepersoons boxspring, een elektrische boxspring of zelfs een boxspring met tv-lift? De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos!

Al bijna 50 jaar vakmanschap

Een goede nachtrust begint met de juiste slaapmeubelen. Bij Bosch Bedding heeft kwaliteit daarom ook de hoogste prioriteit. Door de eigen productielijn hebben zij van A tot Z de volledige controle op het proces en kunnen zij hun hoge kwaliteitseisen waarborgen. Daarnaast vind je uiteraard ook een groot aanbod aan diverse topmerken boxsprings.

Met een boxspring van Bosch Bedding heb jij altijd een luxe hotel-ambiance in huis, maar dan met een boxspring dat volledig bij jou past!

Slaapadvies op maat

Met een persoonlijk slaapadvies vind jij altijd een boxspring die volledig op jouw slaapwensen aansluit. In de showroom van Bosch Bedding Rotterdam staan de ervaren slaapexperts voor jou klaar met passend advies. Ook op zoek naar persoonlijk slaapadvies? Bezoek dan snel de showroom in Woonmall Alexandrium!

Bosch Bedding in Woonmall Alexandrium

De beste boxsprings, (top)matrassen, bedden, beddengoed en accessoires vind je bij Bosch Bedding Rotterdam. Je vindt de showroom op de eerste verdieping van Woonmall Alexandrium. Wil jij ook graag de rest van jouw interieur een upgrade geven? Bezoek dan één van de ruim 50 andere woonwinkels die je bij ons kunt vinden! Zien wij jou binnenkort ook?

Bosch Bedding

Woonmall Alexandrium
Watermanweg 103
3067 GA Rotterdam
010-4203288

Bezoek de website