Accepteer marketing cookies om deze content te zien.

Accepteer marketing cookies

Bruynzeel Keukens

Bruynzeel Keukens: de keuken die werkt voor jou!

Een betaalbare keuken voor iedereen. Zonder onderhandelen.
Bruynzeel Keukens kent een transparant prijsbeleid. Bij ons krijg je namelijk direct de juiste prijs. Ieder onderdeel van de keuken heeft een eigen, vaste prijs. Deze onderdelen samen bepalen de prijs van jouw keuken. Wel zo eerlijk en transparant. En zo kunnen wij ons focussen op een gericht advies, aansluitend op jouw wensen.

10 jaar volledige fabrieksgarantie
In 1937 produceerden wij de eerste oplossing voor het keukenvraagstuk. Nog steeds maken we keukens die mooi, functioneel en betaalbaar zijn. We produceren deze keukens in onze eigen CO2 neutrale fabriek in Bergen op Zoom. De materialen die we gebruiken zijn van goede kwaliteit en voorzien van diverse keurmerken. Wij hebben vertrouwen in ons product. Daarom krijg je bij ons 10 jaar volledige fabrieksgarantie. Ook na de montage en de oplevering van je keuken blijven we betrokken. Je kunt altijd bij ons terecht. Want jouw keuken moet blijven werken.

De mogelijkheden zijn oneindig
Wat je smaak ook is, wij hebben een keuken die past bij jouw stijl. Zo hebben we een ruim assortiment in keukendeuren, aanrechtbladen, apparatuur, maar ook kleuren. Wist je bijvoorbeeld dat we lakdeuren in maar liefst 1.950 kleuren kunnen lakken in onze eigen lakkerij? We vertellen er graag meer over!

Inspiratie opdoen?
Kom gerust eens langs in onze winkel op de begane grond van Woonmall Alexandrium. Onder het genot van een kop koffie en iets lekkers, vertellen we je graag meer over ons uitgebreid keukenaanbod. Zo vinden we samen de keuken die past bij jouw ruimte, stijl en budget!  Meer weten of op zoek naar onze openingstijden? Je vindt ze op: https://www.bruynzeelkeukens.nl/winkels/rotterdam-alexandrium

Bruynzeel Keukens

Woonmall Alexandrium
Watermanweg 11
3067 GA Rotterdam
010 – 220 18 85

Bezoek de website