Buys Zitcomfort

Ben jij op zoek naar stijlvol meubilair met ongekend zitcomfort? Dan ben jij bij Buys Zitcomfort aan het juiste adres. Of je nou op zoek bent naar een ruime familiebank of een mooi meubel voor dat ene lege hoekje in huis, bij Buys Zitcomfort vind jij precies wat je zoekt. Kom gezellig langs en laat je verrassen door het ruime assortiment en de persoonlijke service!

Ruim assortiment van kwaliteitsmeubelen

Bij Buys Zitcomfort profiteer jij van een ruim aanbod aan klassieke, romantische en eigentijdse kwaliteitsmeubelen. Alle meubelen kunnen op maat gemaakt worden, ook in hoekuitvoering. Daarnaast zijn alle meubelen in zowel stof als leer leverbaar. Zelfs voor schapenleer zit jij bij Buys helemaal goed!

Naast een ruim aanbod aan kleuren en materialen, ben jij bij Buys Zitcomfort ook aan het juiste adres voor sta-op stoelen. Met een sta-op stoel kan je makkelijker opstaan door de afzonderlijk regelbare rugleuning en voetsteun. Ideaal voor als je wat slechter ter been bent.

De uitstekende service van Buys Zitcomfort

Als jij een nieuwe bank of stoel koopt dan wil je ook graag goed geholpen worden, zowel voor en tijdens als na de aankoop. Bij Buys Zitcomfort krijg jij de service die je mag verwachten. Deze persoonlijke service is ook wat Buys onderscheidt van anderen.

Koop jij een nieuw meubel van Buys, dan kunnen wij thuis bij jou meten of het meubel door de voordeur, het trappenhuis of de gang past. De deskundige medewerkers komen desgewenst bij jou thuis om jou te adviseren over jouw nieuwe meubelen. Bij aankoop van een nieuw meubel kunnen wij op verzoek ook jouw oude meubelen meenemen.

Ben jij slecht ter been en wil je toch graag een keer langskomen bij Buys Zitcomfort op de tweede verdieping van Woonmall Alexandrium? Dan is het zelfs mogelijk om opgehaald te worden vanaf de parkeerplaats!

Gezellig woonshoppen bij Woonmall Alexandrium

Bij Woonmall Alexandrium ben jij aan het juiste adres voor een gezellig dagje woonshoppen. Met meer dan 50 woonwinkels vind jij altijd wel iets wat jouw interieur weer volledig opfrist. Of je nou op zoek bent naar meubelen voor jouw badkamer, slaapkamer of keuken, bij Woonmall Alexandrium vind je het!

Buys Zitcomfort

Woonmall Alexandrium
Watermanweg 219
3067 GA Rotterdam
010 – 2264146

Bezoek de website