Buys Zit- en Slaapcomfort

Ben jij op zoek naar stijlvol meubilair met ongekend zitcomfort? Dan ben jij bij Buys Zit- en Slaapcomfort aan het juiste adres. Of je nou op zoek bent naar een ruime familiebank of een mooi meubel voor dat ene lege hoekje in huis, bij Buys vind jij precies wat je zoekt. Kom gezellig langs en laat je verrassen door het ruime assortiment en de persoonlijke service!

Het ruime assortiment van Buys Zit- en Slaapcomfort

Bij Buys Zit- en Slaapcomfort profiteer jij van een ruim aanbod aan klassieke, romantische en eigentijdse kwaliteitsmeubelen. Alle meubelen kunnen op maat gemaakt worden, ook in hoekuitvoering. Daarnaast zijn alle meubelen in zowel stof als leer leverbaar. Wil jij een echt uniek meubel in huis? Dan kan jij bij Buys zelfs kiezen voor een bank of fauteuil van schapenleer!

Naast een ruim aanbod aan kleuren en materialen, ben jij bij Buys Zit- en Slaapcomfort ook aan het juiste adres voor sta-op stoelen. Met een sta-op stoel kan je makkelijker opstaan door de afzonderlijk regelbare rugleuning en voetsteun. Ideaal voor als je wat slechter ter been bent.

Ook voor al uw slaapcomfort

Bij Buys Zit- en Slaapcomfort kan jij sinds kort ook terecht voor een uitgebreide collectie van Pullman matrassen, toppers en boxsprings. Het geheim van de Pullman matrassen en toppers zit hem in de Sensity® behandeling, een probiotica die op een natuurlijke manier zorgt voor een frisse slaapomgeving.

Met een Pullman Silverline matras verzeker jij jezelf niet allleen van een goede nachtrust, maar wordt jij ook altijd uitgerust wakker. In de showroom van Buys Zit- en Slaapcomfort vind jij de volledige collectie van Pullman en kan jij terecht voor een passend en persoonlijk advies!

De uitstekende service van Buys Zit- en Slaapcomfort

Als jij een nieuwe bank of stoel koopt dan wil je ook graag goed geholpen worden, zowel voor en tijdens als na de aankoop. Bij Buys Zitcomfort krijg jij de service die je mag verwachten. Deze persoonlijke service is ook wat Buys onderscheidt van anderen.

Koop jij een nieuw meubel van Buys, dan kunnen wij thuis bij jou meten of het meubel door de voordeur, het trappenhuis of de gang past. De deskundige medewerkers komen desgewenst bij jou thuis om jou te adviseren over jouw nieuwe meubelen. Bij aankoop van een nieuw meubel kunnen wij op verzoek ook jouw oude meubelen meenemen.

Ben jij slecht ter been en wil je toch graag een keer langskomen bij Buys Zit- en Slaapcomfort op de tweede verdieping van Woonmall Alexandrium? Dan is het zelfs mogelijk om opgehaald te worden vanaf de parkeerplaats!

Gezellig woonshoppen bij Woonmall Alexandrium

Bij Woonmall Alexandrium ben jij aan het juiste adres voor een gezellig dagje woonshoppen. Met meer dan 50 woonwinkels vind jij altijd wel iets wat jouw interieur weer volledig opfrist. Of je nou op zoek bent naar meubelen voor jouw badkamer, slaapkamer of keuken, bij Woonmall Alexandrium vind je het!

Buys Zit- en Slaapcomfort

Woonmall Alexandrium
Watermanweg 219
3067 GA Rotterdam
010 – 2264146

Bezoek de website