De Bommel

Beste bezoeker,

In verband met het coronavirus heeft De Bommel meubelen tijdelijk geen koopavonden op vrijdag. Dit betekent dat de winkel op vrijdag om 17:30 haar deuren sluit.

Wij danken u voor uw begrip.

De Bommel is al meer dan 25 jaar een begrip in Nederland. Hier vind je diverse stijlen en collecties, waaronder een geheel eigen collectie. Als lifestyle-meubelaanbieder vind je bij De Bommel Rotterdam al jarenlang precies de meubels die jouw interieur afmaken. Ook voor gratis interieuradvies zit jij hier helemaal goed. Benieuwd wat zij voor jou kunnen betekenen? Kom dan gauw langs in de showroom op de begane grond van Woonmall Alexandrium!

Een uniek en geheel eigen assortiment

De Bommel onderscheidt zich door het ontwerpen en produceren van een geheel eigen collectie. Daarnaast vind je ook nog voldoende andere grote merken, zoals Riviera Maison, Hukla en By-Boo. Zo vind jij altijd meubels die helemaal naar wens zijn. In de showroom in Rotterdam vind jij vele collecties en kan jij ongestoord inspiratie opdoen!

Meubelen op maat

Wil jij liever jouw nieuwe meubels zelf samenstellen? Geen probleem! De Bommel maakt alle houten meubelen namelijk zelf. Zij draaien hun hand dan ook niet om voor een tafel op maat of ander maatwerk. De eigen collectie wordt namelijk zelf ontworpen en geproduceerd. Daarbij wordt uiteraard enkel gebruik gemaakt van de beste materialen en methoden.

Ook service op maat

Voor een passend advies en service op maat is er geen beter adres dan De Bommel in Rotterdam. De deskundige medewerkers staan altijd voor jou klaar om samen naar de mogelijkheden te kijken. Daarbij staan jouw woonwensen en persoonlijke voorkeuren natuurlijk voorop. Laat je inspireren en adviseren in de showroom in Rotterdam!

De Bommel in Woonmall Alexandrium

Je vindt de exclusieve De Bommel meubels en vele andere meubelcollecties in Woonmall Alexandrium in Rotterdam. Met meer dan 50 woonwinkels onder één dak ben je hier aan het juiste adres voor een gezellig dagje woonshoppen. Mogen wij jou binnenkort ook verwelkomen in de showroom van De Bommel of één van de ruim 50 andere woonwinkels?

De Bommel

Woonmall Alexandrium
Watermanweg 23
3067 GA Rotterdam
078-674 3000

Bezoek de website