Accepteer marketing cookies om deze content te zien.

Accepteer marketing cookies

De Spits Interieurstudio

Bij familiebedrijf De Spits Interieurstudio vind jij een grote collectie met stijlvolle meubelen en een enthousiast team van gedreven vakmensen die jou kunnen helpen met jouw droominterieur. In de showroom kan jij ongelofelijk veel inspiratie opdoen en nieuwe woonstijlen ontdekken. Benieuwd of er iets voor jou tussen zit? Bezoek dan snel de ruime showroom van De Spits in Woonmall Alexandrium!

Stijlvol en modern

In de collectie van De Spits Interieurstudio vind je de mooiste en nieuwste banken, tafels en stoelen die naadloos in jouw nieuwe interieur passen. Vind jij toch niet helemaal wat jij zoekt of twijfel je bijvoorbeeld nog over de kleur? Geen probleem! Bij De Spits Interieurstudio kunnen alle meubelen in verschillende kleuren geleverd worden. Vraag naar de beschikbare kleurstalen en bepaal zelf welke kleur het beste bij jouw interieur past.

Persoonlijke aandacht bij De Spits Interieurstudio

Een goed interieur begint bij persoonlijke aandacht, zo denken ze er bij De Spits Interieurstudio ook over. Daarom geven zij jou, op basis van een plattegrond, foto’s en zelfs een huisbezoek, een volledig persoonlijk interieuradvies. Er is namelijk niets belangrijker dan een interieur dat aansluit op jouw leven, huis en omgeving.

Door de jarenlange ervaring van de woonexperts kan jij een uitgebreid en persoonlijk advies verwachten waarmee jij jouw woning volledig kan restylen. In de showroom van De Spits in Rotterdam kan jij alvast inspiratie opdoen voordat je jouw woonwensen bespreekt en een persoonlijk advies ontvangt.

Gezellig woonshoppen bij Woonmall Alexandrium

De Spits Interieurstudio in Rotterdam vind je op de eerste verdieping van Woonmall Alexandrium. Bij Woonmall Alexandrium ben je niet alleen aan het juiste adres voor de mooiste banken, stoelen en tafels, maar ook voor alle andere meubelen voor in jouw woonkamer, keuken of slaapkamer zit je bij Woonmall Alexandrium helemaal goed!

Op zoek naar een nieuw interieur? Kom langs bij één van de ruim 50 andere woonwinkels in Woonmall Alexandrium. Tot snel!

De Spits Interieurstudio

Woonmall Alexandrium
Watermanweg 123
3067 GA Rotterdam
010-341 56 39

Bezoek de website