Accepteer marketing cookies om deze content te zien.

Accepteer marketing cookies

Goossens Slapen

In Woonmall Alexandrium in Rotterdam vind je twee Goossens winkels: één daarvan is ingericht met onze mooie woonmeubels, in de ander vind je alles op het gebied van slapen. Onze overzichtelijke ingerichte winkel gericht op slapen biedt super veel interieurplezier. Dankzij de 70 compleet ingerichte slaapkamers is er aan inspiratie geen gebrek. Eenmaal een mooie slaapkamer uitgezocht? Geniet nog even na in ons Goossens café met een warm drankje en heerlijke appeltaart. Zo wordt shoppen bij Goossens een compleet dagje uit!

Voor iedereen een comfortabel bed

Uitgerust wakker worden in een fijn comfortabel bed: een betere start van de dag is er niet. En als je dan ook nog eens wakker wordt in een sfeervol ingerichte slaapkamer, kun je met nog meer energie aan de dag beginnen. Wij hebben de fijnste boxsprings, mooiste ledikanten, kwalitatieve matrassen en smaakvolle meubels in onze collectie. Onze slaapspecialisten luisteren naar jouw wensen en helpen je bij het kiezen van het juiste bed en matras. Je kunt zelfs in 7 simpele stappen een boxspring samen laten stellen! Zo ben je altijd verzekerd van een bed dat bij jou past.

Ontdek onze collectie

Kom langs en ontdek onze collectie slaapkamermeubels! En neem ook nog een kijkje in onze winkel op de eerste verdieping als je op zoek bent naar meubels voor in je woonkamer.

Goossens Slapen

Woonmall Alexandrium
Watermanweg 215
3067 GA Rotterdam
010-421 19 16

Bezoek de website