Accepteer marketing cookies om deze content te zien.

Accepteer marketing cookies

Goossens Slapen

Alles op het gebied van slapen

Bij Goossens Slapen vind jij alles op het gebied van slapen en een goede nachtrust. Met ruim 70 compleet ingerichte slaapkamers is er aan inspiratie geen gebrek. Daarnaast kan je bij Goossens ook terecht met al jouw vragen en voor het beste slaapadvies. Met één van de Goossens bedden geef jij jezelf een ongekende nachtrust en een frisse start van de dag.

Het perfecte bed van Goossens Slapen

Of je nou op zoek bent naar een fijne boxspring, een mooi ledikant, een fantastisch matras of smaakvolle meubelen voor in de slaapkamer, bij Goossens Slapen in Rotterdam ben jij aan het juiste adres.

Om een goede nachtrust te garanderen zorgen de slaapexperts van Goossens ervoor dat alle Goossens bedden voldoen aan strenge kwaliteitseisen, zonder dat jij hiervoor de hoofdprijs betaalt. Dit geldt uiteraard ook voor alle andere slaapmeubelen!

Een persoonlijk advies

Een goede nachtrust begint met een goed matras of boxspring. De slaapexperts van Goossens in Rotterdam staan voor je klaar om jou van een persoonlijk advies te voorzien op het gebied van slapen en de juiste slaapmeubelen. Zij luisteren naar jouw wensen en helpen je bij het kiezen en vinden van het juiste bed en matras. Dankzij de jarenlange ervaring en ruime kennis op het gebied van slapen kan jij voortaan met een tevreden gevoel naar bed!

Goossens bij Woonmall Alexandrium

Bij Woonmall Alexandrium vind jij Goossens in twee verschillende winkels, namelijk Goossens Slapen en Goossens Wonen. Bij Goossens Slapen in Woonmall Alexandrium ben je aan het juiste adres voor alles op het gebied van een goede nachtrust. Aan de andere kant ben jij bij Goossens Wonen in Woonmall Alexandrium aan het juiste adres voor alles voor in jouw woonkamer, keuken en zelfs jouw tuin. Jij richt jouw hele huis dus in met Goossens!

Kom gezellig woonshoppen

Je vindt Goossens Slapen op de tweede verdieping van Woonmall Alexandrium. Naast Goossens Wonen en Slapen vind je bij Woonmall Alexandrium nog meer dan 50 andere woonwinkels waar jij inspiratie op kunt doen en een volledig interieur bij elkaar kunt shoppen. Bij Woonmall Alexandrium ben je dan ook aan het juiste adres voor een gezellig dagje woonshoppen!

Goossens Slapen

Woonmall Alexandrium
Watermanweg 215
3067 GA Rotterdam
010-421 19 16

Bezoek de website