Accepteer marketing cookies om deze content te zien.

Accepteer marketing cookies

Goossens Wonen & Slapen

Een totale woonbeleving

Bij Goossens Wonen & Slapen koop jij niet zomaar een bank, bed of tafel, maar bieden ze jou een totale woonbeleving. Bij Goossens Wonen & Slapen maken ze dé ultieme woonbeleving voor jou bereikbaar. Met meer dan 200 voorbeeldopstellingen kan jij voldoende inspiratie opdoen en zie jij hoe jouw nieuwe Goossens meubelen het beste tot hun recht komen in een interieur.

Goossens Wonen

In de ruime showroom van Goossens in Rotterdam ontdek jij de nieuwste meubelen en collecties. Kom bijvoorbeeld proefzitten op de vele Goossens banken, stoelen en fauteuils, kies een mooie tafel uit of ga op zoek naar de perfecte kast voor in jouw interieur. Bij Goossens vind je meubelen die perfect aansluiten op jouw woonwensen!

Goossens Slapen

Bij Goossens vind jij niet alleen de mooiste meubelen voor uw woon- en eetkamer. Ook voor de slaapkamer bent u bij Goossens aan het juiste adres! Of je nou op zoek bent naar een fijne boxspring, een mooi ledikant, een fantastisch matras of smaakvolle meubelen voor in de slaapkamer, bij Goossens in Rotterdam ben jij aan het juiste adres.

Om een goede nachtrust te garanderen zorgen de slaapexperts van Goossens Slapen ervoor dat elk bed van Goossens voldoet aan strenge kwaliteitseisen, zonder dat jij hiervoor de hoofdprijs betaalt. Dit geldt uiteraard ook voor de andere slaapmeubelen van Goossens Slapen!

Persoonlijk advies

Een huis inrichten kan een lastige klus zijn, helemaal als woonstyling simpelweg niet jouw ding is. Daarom kan je bij Goossens ook terecht met al jouw vragen en problemen op het gebied van woonstyling. De deskundige adviseurs van Goossens Wonen nemen alle tijd om jou te voorzien van persoonlijk interieuradvies.

Ook voor passend slaapadvies ben jij bij Goossens aan het juiste adres. De slaapexperts van Goossens slapen in Rotterdam staan voor je klaar om jou van een persoonlijk advies te voorzien op het gebied van slapen en de juiste slaapmeubelen. Zij luisteren naar jouw wensen en helpen je bij het kiezen en vinden van het juiste bed en matras. Dankzij de jarenlange ervaring en ruime kennis op het gebied van slapen kan jij voortaan met een tevreden gevoel naar bed!

Combineer jouw Goossens meubelen

Is woonstyling jouw ding? Ga dan aan de slag met de nieuwste Goossens meubelen om jouw unieke stijl te creëren! Combineer bijvoorbeeld de nieuwste Goossens banken met toffe sierkussens of met een mooi karpet. De mogelijkheden bij Goossens Wonen & Slapen zijn eindeloos!

Goossens Wonen & Slapen bij Woonmall Alexandrium

Ben jij op zoek naar de nieuwste meubelen en woonaccessoires? Dan ga je natuurlijk naar Goossens Wonen in Woonmall Alexandrium. Met Goossens richt jij jouw hele huis opnieuw in! Heb jij eenmaal jouw nieuwe interieur bij elkaar geshopt met de mooiste Goossens meubelen? Kom dan even tot rust in het Goossens Café met een kopje koffie en heerlijke appeltaart.

Naast Goossens Wonen & Slapen vind je bij Woonmall Alexandrium nog meer dan 50 andere woonwinkels waar jij inspiratie op kunt doen en een volledig interieur bij elkaar kunt shoppen. Bij Woonmall Alexandrium ben je dan ook aan het juiste adres voor een gezellig dagje woonshoppen!

Goossens Wonen & Slapen

Woonmall Alexandrium
Watermanweg 117a
3067 GA Rotterdam
010-420 56 63

Bezoek de website