Accepteer marketing cookies om deze content te zien.

Accepteer marketing cookies

Goossens Wonen

Een totale woonbeleving

Bij Goossens Wonen koop jij niet zomaar een meubel, maar bieden ze jou een totale woonbeleving. Bij Goossens Wonen maken ze dé ultieme woonbeleving voor jou bereikbaar. Met meer dan 200 voorbeeldopstellingen kan jij voldoende inspiratie opdoen en zie jij hoe jouw nieuwe Goossens meubelen het beste tot hun recht komen in een interieur.

Groot aanbod aan Goossens meubelen

In de ruime showroom van Goossens in Rotterdam ontdek jij de nieuwste Goossens meubelen en woonaccessoires. Kom bijvoorbeeld proefzitten op de vele Goossens banken, stoelen en fauteuils, kies een mooie tafel uit of ga op zoek naar de perfecte kast voor in jouw interieur. Bij Goossens vind je meubelen die perfect aansluiten op jouw woonwensen!

Persoonlijk interieuradvies

Een huis inrichten kan een lastige klus zijn, helemaal als woonstyling simpelweg niet jouw ding is. Daarom kan je bij Goossens Wonen ook terecht met al jouw vragen en problemen op het gebied van woonstyling. De deskundige adviseurs van Goossens Wonen nemen alle tijd om jou te voorzien van persoonlijk interieuradvies. Door jouw wensen te combineren met de laatste interieurtrends brengen zij jouw perfecte interieur tot leven door middel van schetsen en moodboards.

Combineer jouw Goossens meubelen

Is woonstyling toevallig wel jouw ding? Ga dan aan de slag met de nieuwste Goossens meubelen om jouw unieke stijl te creëren! Combineer bijvoorbeeld de nieuwste Goossens banken met toffe sierkussens of met een mooi karpet. De mogelijkheden met de verschillende Goossens meubelen zijn eindeloos!

Goossens bij Woonmall Alexandrium

Bij Woonmall Alexandrium vind jij Goossens op twee verschillende locaties. Voor de beste bedden en de mooiste slaapmeubelen ga je naar Goossens Slapen. Ben jij op zoek naar de nieuwste meubelen en woonaccessoires? Dan ga je natuurlijk naar Goossens Wonen in Woonmall Alexandrium. Met Goossens richt jij jouw hele huis opnieuw in!

Heb jij eenmaal jouw nieuwe interieur bij elkaar geshopt met de mooiste Goossens meubelen? Kom dan even tot rust in het Goossens Café met een kopje koffie en heerlijke appeltaart.

Woonshoppen bij Woonmall Alexandrium

Bij Woonmall Alexandrium vind jij meer dan 50 woonwinkels onder één dak. Een gezellig dagje woonshoppen doe je dan ook bij Woonmall Alexandrium. Kom binnenkort een keer langs en laat je inspireren en adviseren in de verschillende showrooms. Tot snel!

Goossens Wonen

Woonmall Alexandrium
Watermanweg 117a
3067 GA Rotterdam
010-420 56 63

Bezoek de website