Accepteer marketing cookies om deze content te zien.

Accepteer marketing cookies

Goossens Wonen

In Woonmall Alexandrium in Rotterdam vind je twee Goossens winkels: één daarvan is ingericht met onze mooie woonmeubels, in de ander vind je alles op het gebied van slapen. Onze overzichtelijke ingerichte winkel gericht op woongenot biedt super veel interieurplezier. Dankzij de meer dan 200 compleet ingerichte woonkamers is er aan inspiratie geen gebrek. Eenmaal een mooi interieur uitgezocht? Geniet nog even na in ons Goossens café met een warm drankje en heerlijke appeltaart. Zo wordt shoppen bij Goossens een compleet dagje uit!

Persoonlijk interieuradvies

Een huis inrichten kan best lastig zijn. Helemaal als je weinig – of helemaal geen – verstand hebt van woonstyling. Geen paniek! Onze interieurstylisten helpen je graag en laten zien wat mooi bij elkaar staat. Een thuis dat bij je past, is waar je tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met één van onze interieuradviseurs naar op zoek gaat. Zij brengen je wensen in kaart, combineren die naar wens met de laatste interieurtrends en brengen jouw perfecte interieur tot leven door middel van schetsen en moodboards.

Ontdek onze collectie

Kom langs en ontdek onze collectie banken, tafels, stoelen, kasten, verlichting en accessoires! En voor slaapkamermeubels kun je een kijkje nemen in onze winkel op de tweede verdieping.

Goossens Wonen

Woonmall Alexandrium
Watermanweg 117a
3067 GA Rotterdam
010-420 56 63

Bezoek de website