Accepteer marketing cookies om deze content te zien.

Accepteer marketing cookies

Houweling Interieur

Ben jij op zoek naar een sfeervol en vooral stijlvol interieur? Dan ben jij bij Houweling Interieur op de tweede verdieping van Woonmall Alexandrium aan het juiste adres! De slogan ‘Zo Eigen’ geeft al aan waar Houweling voor staat; een eigen stijl, eigentijds en vooral een beetje eigenwijs!

Houweling Interieur: een echt familiebedrijf

Houweling Interieur is een echt familiebedrijf, opgericht door Leo Houweling in 1977. Sinds 2017 staat Houweling onder leiding van de broers Sander en Michel Houweling. Door de jaren heen is Houweling Interieur steeds meer een begrip in de interieurwereld geworden. Door de eigen kijk op wonen vind je vele verschillende woonstijlen in de gezellige en huiselijk aandoende showroom van Houweling. In de showroom van Houweling voel jij je direct helemaal thuis!

Een uitgebreide collectie

De open showroom verraadt misschien al veel van de collectie, maar als jij eenmaal binnenstapt ervaar jij pas echt hoe groot de collectie van Houweling eigenlijk is. In de showroom van Houweling vind jij zowel klassieke als moderne woonstijlen in vele verschillende materialen. De art-deco meubelen van het Nederlandse merk Schuitema Furniture zijn bijvoorbeeld echte blikvangers die een overtroffen mate van perfectie laten zien.

Of je nou een bank, tafel of kast zoekt, met de Houweling meubelen haal jij een uniek en sfeervol interieur in huis.

Interieuradvies op maat

In de showroom van Houweling in Rotterdam vind jij niet alleen de mooiste meubelen, maar kan jij ook terecht voor een interieuradvies op maat. De woonexperts van Houweling helpen jou graag om samen tot jouw perfecte interieur te komen. Daarnaast geven zij jou ook onderhoudsadvies om jouw nieuwe meubelen zo lang mogelijk nieuw te houden. Zo geniet jij nog langer van jouw nieuwe Houweling meubelen!

Houweling interieur in Woonmall Alexandrium

Je vindt de showroom van Houweling in Rotterdam op de tweede verdieping van Woonmall Alexandrium. Bij Woonmall Alexandrium vind je meer dan 50 woonwinkels onder één dak. Dankzij de vele verschillende collecties van de woonwinkels kan jij bij Woonmall Alexandrium ongelofelijk veel inspiratie opdoen en jouw droominterieur bij elkaar shoppen.

Kom jij binnenkort ook een dagje gezellig woonshoppen?

Houweling Interieur

Woonmall Alexandrium
Watermanweg 217a
3067 GA Rotterdam

071-5414300 [optie 5]

 

Bezoek de website