Accepteer marketing cookies om deze content te zien.

Accepteer marketing cookies

Houweling Interieur

Op de tweede verdieping van Woonmall Alexandrium bevindt zich de sfeervolle winkel van Houweling Interieur. De open voorkant van de winkel verraad al veel van de collectie, al is deze nog veel uitgebreider dan je zou denken. De slogan ‘Zo Eigen’ staat voor een Eigen stijl, Eigentijds en een beetje Eigenwijs.

Houweling Interieur is een echt familiebedrijf, begonnen door Leo Houweling in 1977 en sinds 2017 onder de leiding van de broers Sander en Michel Houweling. Omdat dit echte familiebedrijf staat voor een eigen kijk op wonen vind je hier verschillende stijlen gecombineerd in een gezellige huiselijke sfeer. Het personeel helpt u graag met het maken van keuzes en maakt zelfs interieurplannen voor uw (nieuwe) huis.

Helemaal te gek is de bibliotheek in de winkel. Je waant je in een oud herenhuis waar je het liefst een boek pakt en er de hele dag blijft zitten. Ook de art-deco meubelen van het Nederlandse meubelmerk Schuitema Furniture laten een overtroffen mate van perfectie zien. De winkel laat dus zowel klassieke stijlen als moderne zien en met de vele mogelijkheden aan stoffen en maatwerk is het een bezoek zeker waard!

Exclusieve en tijdloze meubelen

Waren het in het begin nog rieten mandjes, tegenwoordig biedt Houweling complete inrichtingen. Binnen- en buitenland wordt doorzocht naar de meest exclusieve en tijdloze meubelen. Leo Houweling heeft daarbij altijd oog voor sfeer, want dat staat bij zijn zaak centraal. Eigentijds, modern, luxe, klassiek en altijd stijlvol zijn de meubelen en interieurproducten van Houweling. Wist u dat we ook raamstoffering bieden? Laat u inspireren door onze showroom.

Houweling Interieur

Woonmall Alexandrium
Watermanweg 217b
3067 GA Rotterdam
010-2518909

Bezoek de website