Accepteer marketing cookies om deze content te zien.

Accepteer marketing cookies

Kastenstudio Maatmeubel

Al sinds 1991 is Kastenstudio Maatmeubel bij uitstek het adres voor kasten op maat. De kasten worden geheel naar wens samengesteld en door heel Nederland en België geleverd en gemonteerd. Ben jij dus op zoek naar een unieke kast die volledig op maat gemaakt is? Bezoek dan snel de showroom en laat je verrassen!

Kastenstudio Maatmeubel: al bijna 30 jaar een vertrouwd familiebedrijf

Kastenstudio Maatmeubel is een echt familiebedrijf. André en Ria Ruigrok begonnen in 1991 met het aanbieden van kasten op maat en zijn hier, bijna 30 jaar later, nog steeds zeer gepassioneerd mee bezig. Het geheim van dit jarenlange succes zit in het feit dat alles tot op de millimeter op maat gemaakt wordt, in de uitvoering die jij zelf samenstelt, en dit alles voor een goede en bovenal betaalbare prijs!

Persoonlijke service en advies

Bij Kastenstudio Maatmeubel wordt elke kast persoonlijk voor u ontworpen en geproduceerd. Om jou de gewenste meubelen op maat te geven beginnen de experts altijd met een persoonlijk gesprek. Hierin worden al jouw wensen vastgelegd en kan er, aan de hand van jouw wensen en eisen, een gratis ontwerp gemaakt worden dat precies aansluit bij jouw inrichting, persoonlijke wensen en budget.

Kasten op maat in Rotterdam

Bij Kastenstudio Maatmeubel wordt ervoor gezorgd dat alles op de millimeter precies wordt gemaakt. Zo weet jij ook 100% zeker dat jouw nieuwe meubel precies past en dat er geen speling ontstaat. Alle kasten op maat worden in Rotterdam ontworpen en geproduceerd, waarna ze door heel Nederland en België geleverd en gemonteerd worden. Dit gebeurt uitsluitend met het eigen deskundige personeel.

Kastenstudio Maatmeubel bij Woonmall Alexandrium

Voor alle kasten op maat in Rotterdam ben je bij Kastenstudio Maatmeubel aan het juiste adres! Je vindt de showroom op de begane grond van Woonmall Alexandrium. Bij Woonmall Alexandrium vind je meer dan 50 woonwinkels onder één dak. Bij Woonmall Alexandrium zit je dan ook helemaal goed voor een gezellig dagje woonshoppen!

Kastenstudio Maatmeubel

Woonmall Alexandrium
Watermanweg 13c
3067 GA Rotterdam
010-220 05 19 – (Bij geen gehoor: 06-51508227)

Bezoek de website