Küchen Direct

Ben jij op zoek naar een Duitse keuken van absolute topkwaliteit? Dan ben je bij Küchen Direct in Rotterdam aan het juiste adres! Küchen Direct staat bekend om zijn kwaliteit en vakkennis en is al jaren marktleider op het gebied van Duitse kwaliteitskeukens en bijpassende accessoires. Daarnaast weet jij ook altijd waar je aan toe bent, want je betaalt nooit te veel. De prijzen zijn namelijk niet alleen helder, maar ook lekker laag!

Duitse keukens van topkwaliteit

Bij Küchen Direct staat kwaliteit altijd voorop. Je moet immers jarenlang kunnen genieten van jouw nieuwe keuken. Duitse betrouwbaarheid gecombineerd met nauwkeurig maatwerk vormt dan ook de basis van elke keuken. Zo zorgen de experts van Küchen Direct ervoor dat jouw nieuwe keuken helemaal naar wens is.

Stel jouw eigen keuken samen

Wil jij jouw keuken helemaal naar wens samenstellen? Ook dat kan bij Küchen Direct. Je bepaalt eerst zelf de grote lijn en kiest een keuken op basis van jouw eigen smaak en voorkeuren. Vervolgens kan je jouw keuken gaan verfijnen. Kies uit verschillende fronten, handgrepen, werkbladen en zelfs accessoires. Jouw nieuwe keuken heb je in een handomdraai samengesteld.

De deskundige hulp van Küchen Direct

Het kan natuurlijk voorkomen dat jij met een aantal vragen zit voordat jij een keuken koopt. Daarom taan de deskundige medewerkers van Küchen Direct Rotterdam voor je klaar om jou met al jouw vragen te helpen en te adviseren waar nodig.  Jouw manier van koken, de indeling van de beschikbare ruimte en de apparatuur die je wilt gebruiken komen allemaal aan bod tijdens een persoonlijk gesprek. Op basis van deze factoren kan jij namelijk jouw nieuwe Duitse keuken samenstellen en er nog jaren van genieten!

Küchen Direct in Woonmall Alexandrium

Je vindt Küchen Direct Rotterdam op de tweede verdieping van Woonmall Alexandrium. Hier vind je meer dan 50 woonwinkels met elk hun eigen, unieke collecties. Modern, klassiek, strak of juist heel natuurlijk, je vindt het bij Woonmall Alexandrium. Kom jij binnenkort ook een gezellig dagje woonshoppen?

Küchen Direct

Woonmall Alexandrium
Watermanweg 211
3067 GA Rotterdam
010-2699996

Bezoek de website