Luxebedden.nl

Luxebedden.nl is de grootste webshop van Nederland op het gebed van bedden en toebehoren. Daarnaast heeft Luxebedden.nl nog 6 winkels verspreid door heel Nederland, waaronder de winkel van Luxebedden.nl in Rotterdam. Hier vind je een gigantisch aanbod van de beste boxsprings, luxe bedden, matrassen, beddengoed en nog veel meer. Daarnaast ben je bij Luxebedden.nl ook aan het juiste adres voor persoonlijk en gepast advies op het gebied van slapen en de juiste slaapmeubelen.

Een groot en volledig assortiment

Luxebedden.nl biedt jou alles voor een goede nachtrust. Dus niet alleen bedden of boxsprings, maar ook matrassen, beddengoed, toppers en nog veel meer. Zo vind jij alles voor een goede nachtrust onder één dak, bij Luxebedden.nl in Rotterdam. Benieuwd of jouw droombed ertussen zit? Kom dan snel langs in de showroom in Rotterdam!

Kwaliteit voor een scherpe prijs

Dankzij de goede relatie met de leveranciers is Luxebedden.nl in staat om de beste merken bedden en accessoires tegen de scherpste prijzen in te kopen. En dat is voordelig voor jou, want zo betaal jij nooit te veel. Niet in de webshop en ook niet in de winkel!

Hoogwaardige service bij Luxebedden.nl

Bij Luxebedden.nl krijg jij de service die jij mag verwachten tijdens een belangrijke aankoop als een bed of boxspring. Daarbij maakt het niet uit of jij jouw slaapmeubelen nou online of in de showroom bestelt. Jij krijgt altijd de persoonlijke en hoogwaardige service die jij verdient. Zo krijg jij bijvoorbeeld 90 dagen omruilgarantie op matrassen, wordt jouw bestelling vanaf €35 gratis bezorgd en gemonteerd en heb je geen aanbetalingsverplichting.

Maar ook op het gebied van persoonlijk en gepast advies zit jij hier helemaal goed. In de showroom beantwoorden de deskundige slaapadviseurs al jouw vragen en kijken zij graag samen met jou naar de beste slaapoplossing. Kom langs en laat je inspireren en adviseren door onze experts.

Woonshoppen bij Woonmall Alexandrium

Luxebedden.nl Rotterdam vind je op de tweede verdieping van Woonmall Alexandrium. Bij Woonmall Alexandrium vind je meer dan 50 woonwinkels met elk hun eigen unieke collectie. Of je nou op zoek bent naar meubilair voor de badkamer, slaapkamer of keuken, bij Woonmall Alexandrium vind jij wat je zoekt.

Een dagje gezellig woonshoppen? Dat doe je natuurlijk bij Woonmall Alexandrium!

Luxebedden.nl

Woonmall Alexandrium
Watermanweg 207
3067 GA Rotterdam
010-2696211

Bezoek de website