Luxurybeds

Luxe is nog nooit zo betaalbaar geweest

Ben jij op zoek naar luxe design en ongeëvenaard ligcomfort, en dat voor de allerbeste prijs? Dan ben jij bij Luxurybeds aan het juiste adres! Met een ruim aanbod aan luxe boxsprings, matrassen, toppers en accessoires vind jij bij Luxurybeds alles voor jouw slaapkamer. Bezoek de showroom op de begane grond en laat je verrassen door het ruime aanbod!

Een ruim en verrassend aanbod

Luxurybeds is de grootste aanbieder van Nederland op het gebied van slaapmeubelen. Boxsprings, matrassen, toppers of slaapkameraccessoires. In de ruime showroom van Luxurybeds in Rotterdam vind je het allemaal.

Jouw Luxurybeds producten op maat

Ben jij op zoek naar een boxspring op maat? Ook die vind je bij Luxurybeds in Rotterdam! Onder het genot van een kopje koffie kijken de slaapexperts graag samen met jou naar de mogelijkheden en gaan jullie op zoek naar een gepaste oplossing. Met keuze uit vele luxe producten stel jij in een handomdraai jouw droombed samen en geniet jij van een ongekende nachtrust!

Slaapadvies van een echte expert

Het kopen van een nieuw bed is niet iets dat je elke dag doet. Persoonlijk advies staat vaak aan de basis van een goede nachtrust. Daarom kan jij in de showroom van Luxurybeds in Rotterdam ook terecht met al jouw vragen gen geven de slaapexperts jou graag een passend en persoonlijk advies.

Luxurybeds bij Woonmall Alexandrium

Je vindt de showroom van Luxurybeds in Rotterdam op de begane grond van Woonmall Alexandrium. Kom langs om de ruime collectie de ontdekken of persoonlijk advies te ontvangen.  De slaapexperts staan jou graag te woord!

Bij Woonmall Alexandrium vind je meer dan 50 woonwinkels onder één dak. Van de slaapkamer tot de badkamer en van de woonkamer tot de keuken. Bij Woonmall Alexandrium vind jij alles voor een nieuw interieur. Geniet ondertussen van een hapje en een drankje bij één van onze horecagelegenheden om jouw dagje uit compleet te maken. Zien wij jou binnenkort ook?

Luxurybeds

Woonmall Alexandrium
Watermanweg 21B
3067 GA Rotterdam
085-800 00 33

Bezoek de website