Accepteer marketing cookies om deze content te zien.

Accepteer marketing cookies

Riviera Maison

Stijlvol Wonen

De inspiratie voor de woonideeën van interieurmerk Rivièra Maison komt vooral uit de landen waar men de kunst van het stijlvolle wonen verstaat. In de collectie vindt u het allemaal terug: het vleugje romantiek van de Franse Campagne en de charme van Long Island. In Woonmall Alexandrium vindt u één van de flagshipstores van Rivièra Maison op een unieke locatie: een monumentaal pand uit 1930, het Polderhuis. Vanwege werkzaamheden aan het pand heeft Rivie

Met een vloeroppervlak van maar liefst 1000 m2 bent u niet snel uitgekeken bij Rivièra Maison. Denkt u naast meubelen ook eens aan onze eigen collectie kant-en-klare gordijnen. Daarnaast maken wij ook gordijnen en blinds op maat, in diverse kleuren en kwaliteiten. Om uw interieur te completeren verkopen wij een uitgebreide collectie behang.

Hulp nodig bij de inrichting van uw huis? De frisse en vakkundige blik van een professional kan u nieuwe inspiratie geven! Iedere zaterdag van 13.00 tot 16.00 uur wordt daarom gratis interieuradvies gegeven door ervaren stylisten.

De Riviėra Maison Pop Up Store is geopend. In deze gloednieuwe Pop Up store van ruim 800 m2 vindt u een uitgebreid overzicht van de meubels uit de Autumn/Winter Collectie 2019. De nieuwe collectie biedt een mooie mix van producten in verschillende stijlen; van items met een typische Rivièra Maison stijl, perfect voor een klassiek interieur tot stoere items die passen bij een industrieel loft. Kom gezellig langs en laat u inspireren door de mooie mix van meubels en accessoires. U vindt de Pop Up Store op de begane grond naast de winkel van Montel. We hopen u daar snel te zien.

Riviera Maison

Woonmall Alexandrium
Watermanweg 15
3067 GA Rotterdam
010-455 73 63

Bezoek de website