Accepteer marketing cookies om deze content te zien.

Accepteer marketing cookies

Rivièra Maison

Stijlvol wonen

De inspiratie voor de woonideeën van Rivièra Maison komt vooral uit landen waar men de kunst van het stijlvolle wonen door en door kent. In de ruime showroom in Rotterdam vind jij vele verschillende stijlen terug: een vleugje romantiek van de Franse Champagne en de charme van Long Island. Rivièra Maison in Woonmall Alexandrium is één van de flagshipstores en bevindt zich op een unieke locatie, namelijk het Polderhuis in Rotterdam. Een prachtig monumentaal pand uit 1930!

Haal Rivièra Maison in huis

In de ruim 1000m2 grote showroom op de begane grond van Woonmall Alexandrium vind je een grote collectie met de mooiste meubelen en accessoires. Heb jij jouw nieuwe meubelen al gevonden? Neem dan ook eens een kijkje bij de ruime collectie kant-en-klare gordijnen. Wil jij jouw gordijnen liever op maat? Geen probleem! Bij Rivièra Maison in Rotterdam ben je ook aan het juiste adres voor gordijnen en blinds op maat, in diverse kleuren en van verschillende materialen. Zo weet je zeker dat jouw nieuwe gordijnen en blinds perfect aansluiten op de rest van jouw interieur!

Advies op maat

Heb jij hulp nodig bij het inrichten van jouw huis, of wil jij gewoon advies van een echte interieurexpert? Dan kan de frisse en deskundige blik van één van de ervaren interieur stylisten jou nieuwe inspiratie geven. Iedere zaterdag van 13:00 tot 16:00 geven de ervaren stylisten van Rivièra Maison in Woonmall Alexandrium gratis interieuradvies!

Rivièra Maison bij Woonmall Alexandrium

Je vindt de ruime showroom van Rivièra Maison in Rotterdam op de begane grond van Woonmall Alexandrium. Voor de mooiste meubelen en woonaccessoires ben je hier aan het juiste adres. Uiteraard kan een bezoek aan het monumentale Polderhuis in Rotterdam niet ontbreken. Heeft u nog niet alles kunnen vinden? Neem dan een kijkje bij één van de ruim 50 andere woonwinkels bij Woonmall Alexandrium en laat je inspireren en adviseren, of kom even helemaal tot rust in één van de horecagelegenheden die wij te bieden hebben!

Vanwege renovatiewerkzaamheden is het Polderhuis tijdelijk gesloten. Uiteraard ben je nog wel welkom voor de aankoop van de nieuwste meubelen en gepast interieuradvies!

Bezoek ook de Rivièra Maison pop-up store op de begane grond. In deze gloednieuwe pop-up store van ruim 800 m2 vind jij een uitgebreid overzicht van alle meubels uit de Autumn/Winter collectie 2019. Kom gezellig langs en laat je inspireren door de verrassende mix van meubels en accessoires!

Je vindt de nieuwe pop-up store op de begane grond naast de winkel van Montèl. Tot snel!

Rivièra Maison

Woonmall Alexandrium
Watermanweg 15
3067 GA Rotterdam
010-455 73 63

Bezoek de website