Accepteer marketing cookies om deze content te zien.

Accepteer marketing cookies

Riviera Maison

Stijlvol Wonen

De inspiratie voor de woonideeën van interieurmerk Rivièra Maison komt vooral uit de landen waar men de kunst van het stijlvolle wonen verstaat. In de collectie vindt u het allemaal terug: het vleugje romantiek van de Franse Campagne en de charme van Long Island. In Alexandrium Woonmall vindt u één van de flagshipstores van Rivièra Maison op een unieke locatie: een monumentaal pand uit 1930, het Polderhuis.

Met een vloeroppervlak van maar liefst 1000 m2 bent u niet snel uitgekeken bij Rivièra Maison. Denkt u naast meubelen ook eens aan onze eigen collectie kant-en-klare gordijnen. Daarnaast maken wij ook gordijnen en blinds op maat, in diverse kleuren en kwaliteiten. Om uw interieur te completeren verkopen wij een uitgebreide collectie behang.

Hulp nodig bij de inrichting van uw huis? De frisse en vakkundige blik van een professional kan u nieuwe inspiratie geven! Iedere zaterdag van 13.00 tot 16.00 uur wordt daarom gratis interieuradvies gegeven door ervaren stylisten.

Rivièra Maison blijft gewoon open. Wellicht heeft u uit de pers vernomen dat ons Polderhuis, het originele huis uit 1930 dat achter onze winkel staat, wegens een renovatie gesloten is. De verkoop- en interieuradviezen gaan echter gewoon door. U bent van harte welkom!

Riviera Maison

Woonmall Alexandrium
Watermanweg 15
3067 GA Rotterdam
010-455 73 63

Bezoek de website