Accepteer marketing cookies om deze content te zien.

Accepteer marketing cookies

Roobol

Vraagt jouw vloer ook om een update, is jouw vloerkleed ook aan vervanging toe of passen jouw gordijnen niet meer zo goed bij die ooit zo frisse kleur op de muur? Kortom, kan jouw woning wel een make-over gebruiken? Dan ben jij bij Roobol in Rotterdam aan het juiste adres! Al sinds 1946 is Roobol dé specialist in vloeren, gordijnen, raamdecoratie en sinds kort ook behang. Zo zit er altijd wel iets voor jou tussen!

Het assortiment van Roobol

In het ruime assortiment vind je een gevarieerd aanbod aan Roobol laminaat, Roobol gordijnen en nog vele andere topproducten waarmee jij jouw huis weer een frisse look geeft. Toch draait het bij Roobol niet om kwantiteit, maar juist om kwaliteit. Daarom kunnen veel meubels ook op maat gemaakt worden zodat ze perfect in jouw interieur passen. Vraag één van de deskundige medewerkers naar alle mogelijkheden om jouw meubels op maat te maken.

Persoonlijke service

Bij Roobol houden ze van service, kwaliteit en een lage prijs. Zo worden veel vloeren bijvoorbeeld gratis gelegd, kunnen veel gordijnen gratis op maat gemaakt worden en kunnen de experts vrijwel alles vakkundig voor je leggen en monteren. Vraag in de showroom naar alle mogelijkheden en kies de optie die het beste bij jou past!

Uiteraard kan je in de showroom ook terecht voor een passend en persoonlijk advies. Samen met de deskundige woonexperts kijken jullie naar alle mogelijkheden en vinden jullie samen de perfecte meubelen voor in jouw interieur. Zo creëer jij jouw geheel eigen interieur!

Roobol in Rotterdam

Je vindt Roobol Rotterdam op de begane grond van Woonmall Alexandrium. Bij Woonmall Alexandrium vind je meer dan 50 woonwinkels onder één dak. Elke woonwinkel heeft zijn eigen unieke collectie waarmee jij jouw woning weer helemaal in het nieuw steekt. Benieuwd of jouw droominterieur er ook tussen zit? Kom dan snel een keer langs in één van onze woonwinkels en laat je verrassen!

Roobol

Woonmall Alexandrium
Watermanweg 31
3067GA Rotterdam
010-220 30 43

Bezoek de website