Accepteer marketing cookies om deze content te zien.

Accepteer marketing cookies

Sanders Wonen

Sanders Meubelstad heet vanaf nu Sanders Wonen! Met een nieuwe naam én vernieuwde winkel inspireert Sanders je op een manier die helemaal van nu is. De hoogwaardige kwaliteit en persoonlijke service, daar verandert natuurlijk niks aan. Je mag dan ook verwachten dat Sanders de diensten en producten blijft leveren zoals je van ze gewend bent. Dat maakt Sanders helemaal van nu.

Op de tweede verdieping van Woonmall Alexandrium vind je de unieke collecties van Sanders Wonen. Bij Sanders Wonen ben je aan het juiste adres voor eigen en unieke meubelcollecties die jij nergens anders zult vinden.

Ruime collectie uit voorraad beschikbaar

In de showroom van Sanders in Rotterdam vind jij een uitgebreide collectie met unieke meubels in vele verschillende stijlen, die jij vaak ook nog zelf kunt samenstellen. Alle Sanders meubels worden geleverd door leveranciers die kunnen voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van Sanders Wonen. Zo houden de woonexperts van Sanders controle over de kwaliteit en kan jij een groot deel van de collectie direct uit voorraad kopen. Zo staan jouw nieuwe meubels binnen 2 weken bij jou in huis!

Een thuis maak je zelf

In de showroom van Sanders in Rotterdam willen de woonexperts dat jij je direct thuis voelt. Plof dus gerust neer op de bank, ga uitgebreid aan de eettafel zitten of ga languit liggen op de vele bedden. Door te doen alsof jij helemaal thuis bent kan jij pas goed bepalen welke nieuwe meubels bij jou en jouw woonsituatie passen. Kom dus een keer langs en beleef jouw nieuwe interieur in de showroom van Sanders Rotterdam!

Service van hoog niveau

Bij Sanders Wonen profiteer jij niet alleen van lage prijzen en snelle levertijden, maar ook van een persoonlijke service die aan al jouw verwachtingen voldoet. Zo ben jij in de showroom bijvoorbeeld aan het juiste adres voor een passend en persoonlijk woonadvies, waarin jouw wensen en eisen centraal staan. Daarnaast ben jij voor goede service na aankoop bij Sanders ook aan het juiste adres. Denk bijvoorbeeld aan montage en bezorging, maar ook aan vragen over jouw nieuwe meubels. Bij Sanders Wonen hebben zij voor elke vraag de juiste oplossing!

Sanders Rotterdam in Woonmall Alexandrium

Je vind Sanders Wonen op de tweede verdieping van Woonmall Alexandrium. In de ruime showroom kan jij ongestoord inspiratie opdoen en jouw nieuwe interieur samenstellen.

Bij Woonmall Alexandrium vind je ruim 50 woonwinkels. Elke woonwinkel heeft zijn eigene unieke collectie waardoor elke woonstijl bij Woonmall Alexandrium vertegenwoordigd wordt. Ben jij ook op zoek naar een nieuw interieur of wil jij gewoon een gezellig dagje wooninspiratie opdoen? Kom dan snel een keer langs en laat je verrassen!

Sanders Wonen

Woonmall Alexandrium
Watermanweg 201
3067 GA Rotterdam
010-420 81 86

Bezoek de website