Sofa Home

Voor heerlijk zit-, slaap- en wooncomfort ben jij bij Sofa Home aan het juiste adres. Het Sofa Home concept is steeds weer vernieuwend en volgt constant de laatste trends op het gebied van wonen. Dankzij dit concept zit jij hier dan ook altijd goed voor een fris en modern interieur. Ook is het mogelijk om jouw eigen bank samen te stellen. Zo weet je zeker dat jouw nieuwe bank helemaal in jouw stijl is!

Meer dan alleen banken bij Sofa Home

In de showroom van Sofa Home in Rotterdam vind je meer dan alleen banken en stoelen. Ook voor tafels, kasten, bedden en verlichting zit jij hier helemaal goed. Alle meubelen hebben een landelijke, moderne en tijdloze uitstraling die in elk interieur goed tot hun recht komen. Benieuwd of er iets voor jou tussen zit? Bezoek de showroom in Rotterdam en laat je inspireren!

Kwalitatieve meubelen voor de laagste prijzen

Dankzij een sterk inkoopbeleid en de relatief lage kosten betaal jij nooit te veel voor jouw nieuwe meubel. Deze lage prijs gaat echter niet ten koste van de kwaliteit. Bij Sofa Home vind je dus alleen kwalitatief uitstekende meubelen voor de laagste prijzen. Mocht er toch iets niet geheel naar wens zijn? Dan zullen de deskundige medewerkers er alles aan doen om jou te helpen.

Service op maat

Een goed interieur begint met een goed en persoonlijk advies. Vandaar dat jij bij Sofa Home altijd service op maat mag verwachten. Zo kan jij bijvoorbeeld jouw eigen bank samenstellen, maar kan je ook bij één van de woonexperts terecht voor passend en persoonlijk advies. Niets of niemand is te groot of te klein!

Gezellig woonshoppen bij Woonmall Alexandrium

Je vindt Sofa Home Rotterdam op de begane grond van Woonmall Alexandrium. Hier kan je terecht voor de mooiste landelijke en moderne banken, stoelen, bedden en nog vele andere meubelen. Daarnaast vind je bij Woonmall Alexandrium nog ruim 50 andere woonwinkels met de leukste en nieuwste collecties. Of je nu jouw slaapkamer, badkamer of keuken wilt restylen, bij Woonmall Alexandrium zit je goed!

Wil jij dus een gezellig dagje woonshoppen? Kom dan langs bij Woonmall Alexandrium. Tot snel!

Sofa Home

Woonmall Alexandrium
Watermanweg 21 B
3067 GA Rotterdam
010-3106274

Bezoek de website