Accepteer marketing cookies om deze content te zien.

Accepteer marketing cookies

Tweede kamer interiors

Op de tweede verdieping van Woonmall Alexandrium vind je Tweede Kamer Interiors. Wat in 1998 begon als “Keukenhuys de Tweede Kamer” is door de jaren heen uitgegroeid tot hét adres voor complete design interieurs. Bij Tweede Kamer Interiors, ook wel bekend als TKI, shop jij geen meubels, maar vind jij complete interieurs die aan al jouw wensen voldoen!

Comfort, luxe en eigentijds design bij TKI

De exclusieve keukens, badkamers en woonkamers worden ontworpen met puur vakmanschap en met het oog op de laatste internationale ontwikkelingen op het gebied van designinterieurs. Bij de Tweede kamer vind je niets minder dan luxe, stijl en topkwaliteit. Met een interieur van Tweede Kamer Interiors ervaar jij ongekende luxe voor een goede prijs.

De werkwijze van TKI

Bij Tweede Kamer Interiors sta jij centraal. Elk TKI interieur begint met een afspraak in de inspirerende showroom van TKI in Rotterdam. Tijdens dit gesprek nemen de adviseurs van TKI alle tijd om al jouw ideeën, wensen en eisen te bespreken. Vervolgens vertalen de ontwerpers van TKI jouw ideeën en wensen naar een concreet design.

In een volgende afspraak wordt deze gepresenteerd, inclusief een gespecificeerde offerte. Is het toch nog niet helemaal naar wens? Geen probleem! De ontwerpers van TKI Rotterdam gaan net zo lang door tot jouw gedroomde Tweede Kamer keuken, badkamer of woonkamer op papier staat!

Staat jouw gedroomde interieur eenmaal op papier? Dan gaan de ontwerpers van TKI aan de slag! Alle interieurs worden in een eigen fabriek gemaakt, waardoor de kwaliteit altijd aan de gestelde eisen voldoet. De gekwalificeerde vakmensen van Tweede Kamer Interiors verzorgen vervolgens de installatie en aansluiting van jouw Tweede kamer keuken, badkamer of woonkamer!

Tweede Kamer Interiors in Rotterdam

Op de tweede verdieping van Woonmall Alexandrium vind je de showroom van Tweede Kamer Interiors. Hier vind je de mooiste TKI keukens, badkamers en woonkamers en kan jij eindeloos inspiratie opdoen. Uiteraard ben je hier ook aan het juiste adres voor passend advies en een interieur op maat.

Bij Woonmall Alexandrium richt jij jouw hele huis opnieuw in. Met meer dan 50 woonwinkels onder één dak ben je hier aan het juiste adres voor een gezellig dagje woonshoppen. Zien wij jou binnenkort ook?

Tweede kamer interiors

Woonmall Alexandrium
Watermanweg 213
3067 GA Rotterdam
010-2094003

Bezoek de website