Eten en drinken

Beste bezoeker,

In verband met de door het RIVM opgelegde maatregelen zijn de horecagelegenheden in de Woonmall tot nader order gesloten. Als er een take away functie ingenomen wordt kondigen zij dit zelf aan op hun individuele winkelpagina.

U bent uiteraard nog wel welkom in onze woonwinkels, maar wij vragen u wel om op uw eigen veiligheid en die van anderen te letten. Wij danken u voor uw begrip en hopen u snel weer bij één van onze horecagelegenheden te kunnen begroeten.

Bij Woonmall Alexandrium kunt u niet alleen onbeperkt inspiratie opdoen en de leukste meubels en woonaccessoires shoppen, maar kunt u ook even helemaal tot rust komen in één van onze vele horecagelegenheden. Met een goed gevulde maag kunt u vervolgens weer op zoek naar de leukste items voor in huis!

Ruime keuze aan restaurants in Woonmall Alexandrium

Gaat u voor een heerlijk kopje koffie, een lekkere Surinaamse maaltijd of voor de Aziatische keuken? Waar u ook zin in hebt, bij Woonmall Alexandrium vindt u altijd een lekkere maaltijd. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke Surinaamse maaltijd bij Chinny’s lunchroom of haal een lekker ijsje bij Cool ‘n Cold. Een heerlijke lunch bij Woonmall Alexandrium is niet alleen goed om weer even tot rust te komen, maar kan ook voor nieuwe inspiratie zorgen!

Heerlijk uit eten bij Woonmall Alexandrium

Bij Woonmall Alexandrium bent u niet alleen aan het juiste adres voor een snelle hap. Ook voor een uitgebreid diner kunt u bij Woonmall Alexandrium terecht. Bij Restaurant Asia kunt u, 7 dagen per week, tot 22:30 terecht om de heerlijke Aziatische keuken te proeven!

Kom even helemaal tot rust in Woonmall Alexandrium

Bij Woonmall Alexandrium vindt u meer dan 50 woonwinkels onder één dak. In onze woonwinkels vindt u van alles voor uw interieur, van de mooiste banken en stoelen tot een nieuwe keuken of badkamer. De mooiste meubels, woonaccessoires en woontips vindt u bij Woonmall Alexandrium!

Toe aan een pauze? Bezoek dan één van de restaurants in Woonmall Alexandrium. In Woonmall Alexandrium kunt u een heerlijk hapje eten en drinken tijdens een welverdiende break!

Horeca bij Woonmall Alexandrium

U vindt onze horecagelegenheden verspreidt door de hele woonmall. Bezoek Brasserie Balans en Cool ’n Cold op de begane grond, Restaurant Asia op de eerste verdieping of Chinny’s lunchroom aan het water, bij de ingang van Woonmall Alexandrium. Met het overheerlijke eten in Woonmall Alexandrium kunt u er weer even tegenaan!