Eten en drinken

Bij Woonmall Alexandrium kunt u niet alleen onbeperkt inspiratie opdoen en de leukste meubels en woonaccessoires shoppen, maar kunt u ook even helemaal tot rust komen in één van onze vele horecagelegenheden. Met een goed gevulde maag kunt u vervolgens weer op zoek naar de leukste items voor in huis!

Ruime keuze aan restaurants in Woonmall Alexandrium

Gaat u voor een heerlijk kopje koffie, een lekkere Surinaamse maaltijd, mediterrane tosti’s of voor de Aziatische keuken? Waar u ook zin in hebt, bij Woonmall Alexandrium vindt u altijd een lekkere maaltijd. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke Surinaamse maaltijd bij Chinny’s lunchroom of haal een lekker ijsje bij Cool ‘n Cold. Een heerlijke lunch bij Woonmall Alexandrium is niet alleen goed om weer even tot rust te komen, maar kan ook voor nieuwe inspiratie zorgen!

Heerlijk uit eten bij Woonmall Alexandrium

Bij Woonmall Alexandrium bent u niet alleen aan het juiste adres voor een snelle hap. Ook voor een uitgebreid diner kunt u bij Woonmall Alexandrium terecht. Bij Restaurant Asia kunt u, 7 dagen per week, tot 22:30 terecht om de heerlijke Aziatische keuken te proeven!

Kom even helemaal tot rust in Woonmall Alexandrium

Bij Woonmall Alexandrium vindt u meer dan 50 woonwinkels onder één dak. In onze woonwinkels vindt u van alles voor uw interieur, van de mooiste banken en stoelen tot een nieuwe keuken of badkamer. De mooiste meubels, woonaccessoires en woontips vindt u bij Woonmall Alexandrium!

Toe aan een pauze? Bezoek dan één van de restaurants in Woonmall Alexandrium. In Woonmall Alexandrium kunt u een heerlijk hapje eten en drinken tijdens een welverdiende break!

Horeca bij Woonmall Alexandrium

U vindt onze horecagelegenheden verspreidt door de hele woonmall. Bezoek Josefine Flowers Lunch Lifestyle en Cool ’n Cold op de begane grond, Restaurant Asia op de eerste verdieping of Chinny’s lunchroom aan het water, bij de ingang van Woonmall Alexandrium. Met het overheerlijke eten in Woonmall Alexandrium kunt u er weer even tegenaan!