Accepteer marketing cookies om deze content te zien.

Accepteer marketing cookies

Chinny’s lunchroom

Voor de lekkerste Surinaamse gerechten zit u bij Chinny’s lunchroom in Rotterdam helemaal goed! Chinny is al jaren een begrip in Rotterdam en omstreken. Op het zonnige en gezellige terras aan het water geniet u van de lekkerste broodjes en warme gerechten. Chinny’s lunchroom in Woonmall Alexandrium is al jarenlang dé plek om rustig te genieten van een kopje koffie, frisdrank of een heerlijke maaltijd!

De beste Surinaamse broodjeszaak in Rotterdam

Bij Chinny’s Lunchroom kunt u lekker uitgebreid Surinaams eten in Rotterdam. Wat dacht u van een lekker broodje met pom, bakkeljauw of kipkerrie? Maar ook voor verse belegde Italiaanse bollen met onder andere geitenkaas, tonijnsalade of brie bent u bij Chinny’s aan het juiste adres. Chinny’s is niet voor niets de beste Surinaamse broodjeszaak van Rotterdam!

Ontdek de warme Surinaamse gerechten van Chinny’s lunchroom

Ook voor warme Surinaamse gerechten bent u bij Chinny’s aan het juiste adres. Neem bijvoorbeeld een lekker bord Roti of Nasi of geniet van de lekkerste Tjauw Min men Moskie Meti. Samen met een lekker drankje komt u helemaal tot rust op ons gezellige terras of in de knusse lunchroom. Laat u verrassen en verwennen door de heerlijke Surinaamse gerechten van Chinny’s!

Chinny’s lunchroom in Woonmall Alexandrium

Even ontspannen tijdens het winkelen doet u met een heerlijke Surinaamse maaltijd. U vindt de sfeervolle en exotische lunchroom van Chinny’s in Rotterdam bij de ingang van Woonmall Alexandrium. 7 dagen per week dé plek om te genieten van een heerlijk drankje, Surinaams broodje of een warme Surinaamse maaltijd.

Heeft u genoten van het lekkere Surinaamse eten van Chinny’s lunchroom? Bezoek dan de vele resterende showrooms in Woonmall Alexandrium. Met meer dan 50 woonwinkels zit er altijd wel iets voor u tussen! Of u nu op zoek bent naar een nieuwe bank, eettafel of een heel nieuw interieur, bij Woonmall Alexandrium slaagt u altijd!

Chinny’s lunchroom

Woonmall Alexandrium
Watermanweg 3
3067 GA Rotterdam
010-220 55 99

Bezoek de website