55 woonwinkels onder één dak

De mooiste woonwinkels van Rotterdam

Op zoek naar een nieuw interieur of wil jij gewoon ongestoord inspiratie opdoen? Dan ben jij bij Woonmall Alexandrium aan het juiste adres. Met meer dan 50 woonwinkels in Rotterdam vind jij de mooiste meubelen en woonaccessoires onder één dak!

Wil jij alvast de vele woonwinkels van Woonmall Alexandrium ontdekken? Bekijk dan hiernaast al onze woonwinkels in Rotterdam voor meer informatie. Hier zie jij direct waar je al jouw favoriete winkels kunt vinden op onze woonboulevard en krijg je alvast een kleine impressie van het uitgebreide aanbod.

Voor iedere woonstijl

De vele verschillende woonwinkels bij Woonmall Alexandrium hebben elk hun eigen unieke collecties. Op de gevarieerde woonboulevard van Woonmall Alexandrium shop je dan ook jouw hele interieur bij elkaar, ongeacht jouw interieursmaak. Of je nou op zoek bent naar een moderne bank, een landelijke eettafel of een klassieke fauteuil, je vindt het bij één van de woonwinkels van de leukste woonboulevard van Rotterdam.

Shop een geheel nieuw interieur

Ben jij op zoek naar een nieuwe inrichting voor de woonkamer, een nieuwe keuken of een nieuw bed voor in de slaapkamer? Ook dan zit je bij Woonmall Alexandrium helemaal goed. Bezoek onze vele verschillende woonwinkels in Rotterdam en laat je verrassen door de grote hoeveelheid meubels en woonaccessoires die Woonmall Alexandrium te bieden heeft!

Kom woonshoppen!

Op zoek naar de mooiste meubels en woonaccessoires, de laatste woontrends of nieuwe woontrends? Bezoek dan eens de uitgebreide woonboulevard van Woonmall Alexandrium en laat je verrassen door de vele woonwinkels die wij in Rotterdam te bieden hebben!

Kom even tot rust bij één van onze horecagelegenheden of kijk jij je ogen uit bij de vele verschillende woonwinkels in Woonmall Alexandrium.