Sleepfast

Al 30 jaar geven wij van Sleepfast onze klanten door heel Nederland een fantastische nachtrust. Onze klanten willen goed slapen en wij geven dat, heel simpel! Wij houden ook graag van simpelheid. Je kunt namelijk het matras 90 dagen thuis testen en ligt het niet naar wens dan kan je altijd terugvallen op de unieke niet goed geld terug garantie. Laat je sleepcoachen bij ons online of kom gezellig op de koffie in één van onze winkels. Naast aardige sleepcoaches (adviseurs) en mooie winkels leveren wij ook gratis binnen 48 uur door heel Nederland door onze eigen fastboys (bezorgers), lekker fast!

Grootste voorraad van Nederland

Grote kans dat we jouw bestelling op voorraad hebben liggen! Wij beschikken immers over de grootste voorraad boxsprings en matrassen van Nederland! Binnen 48 uur na het plaatsen van jouw order, wordt jouw bestelling op een door jou gewenst adres in Nederland afgeleverd! Wij nemen telefonisch contact met je op om het bezorgmoment af te stemmen. Je mag er uiteraard ook voor kiezen om het op een later moment te laten bezorgen, maar de tijd dat je 6 weken op je nieuwe matras of boxspring moet wachten is voorbij!

Uniek: niet goed, geld terug garantie!

Het is heel simpel, je hebt 100 dagen de tijd! Bevalt het matras niet, dan halen wij het matras weer gratis bij je op en krijg je al je geld terug! Zonder extra kosten of kleine lettertjes! Zeer unieke service, je moet gewoon 100% tevreden zijn, dat is het belangrijkste!

Sleepfast

Woomall Alexandrium
Watermanweg 5
3067 GA

Bezoek de website