Badkamer en toebehoren bij Woonmall Alexandrium

Op zoek naar een nieuwe badkamer of badkamerelementen? Bij Woonmall Alexandrium bieden 55 woonwinkels alles voor je huis, waaronder keukens en badkamers. Een woon-, keuken- of badkamerwinkel van kwaliteit biedt je ervaren medewerkers om je van dienst te zijn met advies. Een nieuwe badkamer uitkiezen is namelijk een persoonlijk proces. Uiteraard heb je eisen met betrekking tot praktische zaken: ruimte, indeling, materiaal en voorzieningen. Maar een badkamer dient ook een prettige plek te zijn en qua uiterlijk en sfeer bij jou te passen!

Sfeer, stijl en gebruik

Je bent dagelijks te vinden in je badkamer, dus deze ruimte in je huis hoort praktisch te zijn en te voldoen aan jouw behoeften. Wil je een grote wasbak, een heerlijk ligbad en een luxe douchecabine? Of kies je voor een eenvoudige douche, een praktisch toilet en betaalbare betegeling? Denk echter ook aan de sfeer en de stijl. De badkamer is immers ook een plek van rust en ontspanning. Een verkwikkende douche in de ochtend, een heerlijk geurend bad na een lange werkdag, een aangepast toilet, een verwarmde spiegel en stijlvolle betegeling op de muur… Gun jezelf de luxe die je nodig hebt! De badkamerwinkels in Woonmall Alexandrium bieden een grote verscheidenheid aan badkamerproducten, -experts en complete badkamerinrichtingen.

Advies en service

Vraag in de winkel gerust om advies over de materialen, het gebruik en de levering van de badkamers. De medewerkers vertellen passievol en trots over hun producten en de service die ze je kunnen bieden.