Zonwering

Zonlicht tovert bij iedereen een glimlach op het gezicht. Maar binnenshuis wil je soms toch het felle licht kunnen verduisteren. Zonwering kan je toepassen in elke ruimte in je huis en ook buitenshuis. Want in de zomer snak je soms naar koelte en schaduw. Ook dan is je woning de prettigste plek om te verblijven als je bij Woonmall Alexandrium bent geweest! Of je nu standaard afmetingen of speciale maten nodig hebt, in de winkels met raamdecoratie zijn de mogelijkheden enorm!

Stijlvol de zon weren

Hoewel zonnewering uiterst praktisch en soms zeer noodzakelijk is, kan het ook een mooie toevoeging zijn aan je interieur. De verschillende winkels bij Woonmall Alexandrium die raamdecoratie en zonwering bieden kunnen je helpen aan verschillende soorten zonwering. Van plisségordijnen tot houten jaloezieën, rolluiken en shutters in allerlei vormen, maten en kleuren, hier vind je het! Kies uit prachtige duurzame materialen, van praktisch kunststof tot sfeervol hout of gezellige stof. Wil je totale verduistering of mag er nog wat licht doorgelaten worden? Buitenzonwering kan net zo goed een extra uitstraling aan de buitenkant van je huis meegeven.

Inspiratie en advies

Bij Woonmall Alexandrium vind je diverse winkels met zeer ervaren personeel dat je kan helpen met eventuele problemen of vragen. Laat zonwering op maat maken en installeren, vraag naar de mogelijkheden in de winkel. Er zijn honderden mogelijkheden met verschillende kleuren, materialen en technieken. Laat je inspireren door rond te kijken in de winkels en kies de mooiste, meest praktische zonwering voor jouw droomhuis!