Op zoek naar wanddecoratie of raamdecoratie? Bij Woonmall Alexandrium vind je alles wat je nodig hebt om jouw interieur helemaal compleet te maken. Van de vloer tot het plafond, van de badkamer tot de keuken, van het kastje naar de muur. Ook voor muurdecoratie, behang, zonwering en gordijnen als vouwgordijnen en rolgordijnen zit je dus goed bij heel veel verschillende winkels in deze woonmall.

Praktische en sfeervolle raamdecoratie

In de categorie raamdecoratie zijn er verschillende winkels waar je terecht kunt voor advies, tips en inspiratie. Van budget gordijnen tot op maat gemaakte zonwering of jaloezieën; de ervaren medewerkers helpen je graag te vinden wat je nodig hebt. Om de zon te weren, of juist meer licht te creëren in je woning, inkijk te verminderen of sfeer te maken: raamdecoratie is onmisbaar! Ieder mens heeft zijn eigen stijl en wensen, waar de interieurexperts je graag over spreken.

Kleed je huis aan met wanddecoratie

Je kent het wel: alles is compleet, maar je huis is nog niet echt aangekleed. Extra accessoires en decoratie kun je inzetten om je huis echt eigen te maken. Met muurdecoratie zoals mooie posters, schilderijen of panelen met prachtige afbeeldingen kun je sfeer creëren en jezelf uitdrukken. Ook een opvallend, sfeervol of warm behang op de muur kan wonderen doen voor je interieur. De ervaren binnenhuisadviseurs helpen je graag een stijlvolle beslissing te maken.

Ontdek zelf welke stijlen, merken en kleuren jouw huis zullen omtoveren tot een heerlijk thuis! Loop binnen of maak een afspraak bij één van de winkels.